Witam świątecznie wszystkich miłych gości. Za oknem biało ,mroźno lecz ciekawe co przyniesie nam dzisiejsza noc ???
AGUSIU z biegiem czasu i tego się nauczysz .Na szydełku dzierganie wolno przybywa nie to co na drutach .Drutami jest dużo lżej w każdym tak mnie się wydaje .Jednak wszystko jest lekko jak już się umie.Może wreszcie skończę ten mój sweter zaczęty ho ho ho temu

Przód ,tył zrobiony tylko rękawy
BEATKO lubię takie przejrzyste wzory lecz lubię też wzory p. śp Stawasza są bardziej aligzanckie

To białe nici tylko pod ta moja lampką tak wyglądają .Dostałam ten wzór i jeszcze wiele innych wzorów z których robiłam też gwiazdy od
genia 19
Wiesz ,ze u nas nie było malunków na szybach widocznie nie było aż tak mroźno
ELUSIA
też zamyślałam ,żeby wysiać pietruszkę do pojemnika i koper .bo pietruszka wschodzi 6 tygodni, a potem ją przesadzić już na grządki w malutkich kępkach to szybko nabierze ciała

Wiesz ,ze mam niesforne ręce które nie znoszą zastoju
TERENIU
oczy mają swoją wadę,ręce też, lecz sie tym nie przejmuję ,bo komputer tez ma wady, a przy nim siedzimy

Wiesz wszystko jednak do czasu

Jestem ciekawa czy chociaż trochę wyginą choroby przy takich mrozach
BASIU 
zima bogata w śnieg także i w mróz .Oby wyginęły choroby grzybowe i nie atakowały nam roślin to byoby cudownie
RENIU
dziękuje za pochwały .Zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam strząsając śnieg z Rh .Jednak bałam sie ,żeby gałązki się nie połamały. Pąki są odsłonięte, lecz mam taka nadzieję ,ze nie będzie aż tak wielkiego mrozu i nie wymrozi ich. Szkoda by było