Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2008r
To czekam na zdjęcia! A i dla mnie też tą dietkę poproszę uprzejmiasto 

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Już jestem - jak nakarmię rodzinkę - to poszukam fotek
U nas haaaaaaaaaaaaaaalny - o mało mi samochodu nie zwiało z drogi na niektórych wydmuchowiskach ...
a z nieba leci taka drobna kaszka - biała -
i mimo wszystko jest ciepło
dziwnie ;)
Tijo - Twój placek będzie na Wszystkich Świętych u mnie - mamy mieć gości - to ich zaskoczę

U nas haaaaaaaaaaaaaaalny - o mało mi samochodu nie zwiało z drogi na niektórych wydmuchowiskach ...

a z nieba leci taka drobna kaszka - biała -
i mimo wszystko jest ciepło
dziwnie ;)
Tijo - Twój placek będzie na Wszystkich Świętych u mnie - mamy mieć gości - to ich zaskoczę

- Miiriam
Agnieszko - już szukam fotek dla ciebie
Tych łąkowych margerytek to chyba nie mam na fotkach - one kwitną raz - ale ja je lubię, dlatego je zostawiłam
806. Margerytki ze skalniaka

807.

808.

809. No nareszcie 20 stron w fotosiku przejrzałam , żeby do nich dotrzeć .. ale mam zaległości
Ale przy okazji widziałam też, że mam fotki skalniak i skarpy

810.

811.

812.

Tych łąkowych margerytek to chyba nie mam na fotkach - one kwitną raz - ale ja je lubię, dlatego je zostawiłam

806. Margerytki ze skalniaka

807.

808.

809. No nareszcie 20 stron w fotosiku przejrzałam , żeby do nich dotrzeć .. ale mam zaległości

810.

811.

812.

Kurczę...nawet na wirtualne kwiaty reaguję wzruszeniem...
Pamiętam, jak z mamą chodziłyśmy na łąkę i je zrywałyśmy...Oczy mokre mi się zrobiły, mama umarła jak miałam 20 lat...
to nie fair, że traci się tak szybko najukochańszą osobę...

to nie fair, że traci się tak szybko najukochańszą osobę...
- Miiriam
Wiem Agnieszko - u nas też te margerytki rosły obficie - na niedzielę mama kazała nam je zrywać do wazonów - dlatego chyba je zostawiłam. Pieknie wyglądały takie bukiety z polnych kwiatów - dzwonki .. margerytki i inne .. Ja też lubię te kwiaty - chciałabym mieć kolekcję
różnych.
Mogę podesłać Ci kawałek kępki łąkowej
Ale te co pokazałam to takie niskie - kupione w OBI - ze skalniaka - też Ci mogę podesłać trochę

Mogę podesłać Ci kawałek kępki łąkowej

Ale te co pokazałam to takie niskie - kupione w OBI - ze skalniaka - też Ci mogę podesłać trochę

Zdążymy, Kaśka, zdążymy!!!! ja szykuję niespodziankę...ale psssttt...jak Agape to przechwyci-nie daruje! Będzie chciała foty