Witam Kochani
ale się cieszę że mam tyle gości
Dziękuję Wam .
Pragnę donieść że u mnie też popadało w nocy ale w dzień już nie , czasami mżawka leciała ale dobre i to , może jeszcze popada .
Na działce byłam tylko zajrzeć co słychać , zrobiłam parę zdjęć ścięłam trochę zieleniny do zamrożenia i ususzenia i przywiozłam znowu dwa kwiatki do domu .
Iwonko nareszcie i u mnie troszkę popadało

choć to wszystko mało .
Marysiu dzięki 
u mnie tylko troszkę popadało ale dobre i to .
Ochłodziło się bardzo ale przymrozków chyba nie będzie na razie , jutro ma być jeszcze chłodniej , odczuwalna u nas ma być - 6 stopni .
Bardzo Ci dziękuję
Karolinko dzięki
Ciekawe jak po tych deszczach będą wyglądać nasze kwiatuszki ??
Kasiu ale Ci dobrze , masz gdzie przechowywać swoje kwiatuszki .
Ja mieszkam w bloku i jest blok ocieplony to w piwnicy dość ciepło , pewnie powyżej 10 stopni ale nigdy nie mierzyłam .
Wysiewaj i w domu gdzie wszystkie przechowujesz przetrzymasz

malutkie siewki pewnie pierwszą zimę musisz w domu trzymać .
Musze sprawdzić czy mój ołownik zawiązał nasionka - czy one są duże ??
Witaj Alu kochana
Już się cieszę na patyczki winogrona
Siedzisko jeszcze nie do końca zrobione ale już można przy ognisku posiedzieć .
U mnie też trochę popadało ale u mnie to było tak strasznie sucho i mimo że podlewałam niektóre roślinki więdły albo im listki żółkły .
Alu dokładnie Cię rozumiem i wiem jak możesz się czuć ale czas leczy rany
Same przykre wiadomości
Współczuję i trzymaj się kochana
Dorotko moje marcinki są młode i wydaje mi się że się nie rozrastają za bardzo , z wiosny i jesieni ubiegłego roku .
A jakie kolory ,czy wysokość Cię interesuje ??
Jadziu dobrze nich nam podlewa .
A Ostróżki chcesz ??
Witaj Marysiu
Astry bardzo lubię i mam ich trochę ale u Ciebie to dopiero jest kolekcja marcinków
Nie wiedziałam że Leycesteria ma owoce i jeszcze do tego jadalne

miałam sprawdzić czy nie ma nasionek bo mnie dziewczyny prosiły i znowu zapomniałam .
Lucynko witaj
Bardzo się cieszę że Ci podlewa roślinki , może i do mnie dotrze taki prawdziwy , porządny deszcz nie tylko mżawka .
Moje roślinki wszystkie wołały o wodę .
Ewuniu ja też się za bardzo na nich nie znam ale mi się podobają wszystkie i ładnie się teraz prezentują .
Mnie też troszkę podlało

Proszę podpowiedzcie co ja mam zrobić z daturami - mam trzy , ta jest najmniejsza , przecież nawet do samochodu nie wcisnę - czy mogę je porządnie przyciąć ?? nic im nie będzie ??

moje papryczki - co mogę z nimi zrobić ??