Uratowane storczyki (Art) :)
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joasiu przyłączam się do gratulacji
Ach, ten żólty tygrysi jest prześliczny, i ma tak dużo kwiatów...a mój uparciuch zawsze po 2-3
czy Twój pachnie
(pytanie kieruję również do EWY K
). Mój w ciągu dnia pachnie lekko cytrynowo-konwaliowo, trudno określić zapach ale jest przyjemny w każdym razie 

Ach, ten żólty tygrysi jest prześliczny, i ma tak dużo kwiatów...a mój uparciuch zawsze po 2-3

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratuluje Złotka
Cattleya cudowna.Masz dobrą rękę do storczyków, to widać.
[/b]

Cattleya cudowna.Masz dobrą rękę do storczyków, to widać.

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Halinko, raczej w gąszczu fortepianów ...orange30 pisze:No i Złota Asia się ulotniła![]()
Zginęła w gąszczu storczyków

A obecnie zdecydowanie wolałabym tonąć wśród storczyków

Serdecznie dziękuję wszystkim za tak miłe gratulacje

Anussko, nie wiedziałam, ze to dzięki mnie odważyłaś się kupić Masdevallię.
W takim razie niedługo zrobię dla Ciebie zdjęcie kwitnienia mojej - zobaczysz, jak szaleje

Jeanne, mój "tygrysek" ma wprawdzie więcej kwiatów od Twojego, ale nie pachnie.
Widzisz - coś za coś

Ewuniu, co do pogody, to dzisiaj miałam okazję wyglądać jak zmokła kura, bo nie wzięłam z sobą parasolki
na zakupy.Moi synowie byli wyraźnie rozbawieni na mój widok
Może więc wypadało się, to co się miało wypadać
Ale...gdzie Śląsk, a gdzie Łódź ???
Dobrymi humorami nadrobimy wszystko
A tym z l o t e m storczykomaniaczek mnie rozbawiłaś, bo z l o t kojarzy mi się z... Łysą Górą
Nie wiem, czy Gucia nas nie przegoni ??? Ostrzę już sobie ząbki na oglądanie Waszych storczyków
na zakupy.Moi synowie byli wyraźnie rozbawieni na mój widok

Może więc wypadało się, to co się miało wypadać

Dobrymi humorami nadrobimy wszystko

A tym z l o t e m storczykomaniaczek mnie rozbawiłaś, bo z l o t kojarzy mi się z... Łysą Górą

Nie wiem, czy Gucia nas nie przegoni ??? Ostrzę już sobie ząbki na oglądanie Waszych storczyków

Kochani - odwiedziłam Gucię - Bożenkę w łodzi. Dzięki Niej miałam też okazję spotkać się z EwąK
To niesamowite, jak takie spotkania 'w realu' wzbogacają nasze znajomości 'z ekranu'
Oglądałam kolekcje storczykowe obydwu dziewczyn i nie ukrywam, że (z różnych względów u każdej)
jestem pod ogrooomnym wrażeniem
Szkoda, że obie mają tak mało czasu, aby pokazywać na bieżąco
co się u nich dzieje. Oj szkoda...
Podczas spotkania, nie obeszło sie też bez współpracy przy "stole operacyjnym" ze storczykowymi pacjentami
A w podziękowaniu za gościnę i miłe rozmowy (nie tylko o storczykach) taka piękna różyczka:

Bożenko i Ewo poznajecie ?
A teraz obiecane zdjęcie mojej "szalejącej" Masdevalii Dla mnie to niesamowite, co ona wyprawia...
Kiedyś trzęsłam sie nad utrzymaniem pojedynczego kwiatuszka, bo pączki usychały zanim zdążyły rozkwitnąć.
A dziś...

Ile kwiatuszków i pączków (razem) widać na dolnym zdjęciu ?
To niesamowite, jak takie spotkania 'w realu' wzbogacają nasze znajomości 'z ekranu'

Oglądałam kolekcje storczykowe obydwu dziewczyn i nie ukrywam, że (z różnych względów u każdej)
jestem pod ogrooomnym wrażeniem

co się u nich dzieje. Oj szkoda...
Podczas spotkania, nie obeszło sie też bez współpracy przy "stole operacyjnym" ze storczykowymi pacjentami

A w podziękowaniu za gościnę i miłe rozmowy (nie tylko o storczykach) taka piękna różyczka:

Bożenko i Ewo poznajecie ?

A teraz obiecane zdjęcie mojej "szalejącej" Masdevalii Dla mnie to niesamowite, co ona wyprawia...
Kiedyś trzęsłam sie nad utrzymaniem pojedynczego kwiatuszka, bo pączki usychały zanim zdążyły rozkwitnąć.
A dziś...

Ile kwiatuszków i pączków (razem) widać na dolnym zdjęciu ?

- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale piękna ta Masdevalia! Widać, że jest jej u Ciebie bardzo dobrze! Kwiatów i pąków naliczyłam 14. Zgadza się?
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila