IWONKO jak teraz pościnasz róże to one ze zdwojoną siłą zaczną wypuszczać nowe odrosty i w takim wypadku jeśli przyjdzie mocna zima możesz je stracić.Jeśli pędy są chore to zastosuj oprysk ,ale nie wiem na co chorują Twoje róże.Czytałam kiedyś ,że oprysk Miedzianem najlepiej przeprowadzić jesienią wtedy przetrwalniki grzybów wyginą, a nie będą zimować na krzewach .Można nim pryskać do października jeśli oczywiście temperatura na to pozwala
EWUNIU nie jest dopieszczony ,ale staram się ,żeby moim roślinom niczego nie brakowało ,bo mam tylko to zajęcie jak na razie .Gdy niedługo zjawi się prawnusia będzie go trochę mniej

Po takim kataklizmie jaki przeszedł przez Twój ogródek to i tak rośliny szybko się pozbierały .Chwała im za to
KAROLCIU teraz moja kota upodobała sobie wózek za chwilkę zmieni swoje zainteresowania na inne miejsce do spania .Koty są nieobliczalne i mają swoje widzimisię

Oczywiście wózek czeka na dzidziusia to dla niej robiłam te frywolitkowe paputki nie wiem czy pamiętasz jak je pokazywałam
ANIU Claire jest cudna i ma pachnące kwiaty i chętnie kwitnie to już jej trzecie podejście w tym roku .Warta polecenia bo jest również zdrowiutka