Ja dzisiaj też dostałam paczkę
Moja działka po rewolcie - giza/2007-8/
Analizując Twoje zakupy - te , które już przyszły i te ,które dopiero przyjdą (
) już wiem,że będzie pięknie na Twojej działce ,Gizuniu.Tulipanki prześliczne!Oj,już bym chciała,żeby była wiosna,żeby to wszystko obejrzeć....
,ale nie wiem czy byliny,czy cebulki,bo dopiero mi Grzesiu ją przywiezie do domu z Wrocka.Jeszcze całe 2 godziny czekania 
Pozdrawiam,Małgorzata
-
acidantera
- 100p

- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
Giza !!! Masakra piła mechaniczną w ogródkach??!!!!giza pisze:To teraz bomba![]()
Jeżeli macie problem z nadmiarem żuczków, jest na to sposób! Garść tych stworzonek należy zmiksowac z woda , póżniej rozcieńczyc / dla zaintreesowanych odszukam proporcje/ i miksturka opryskac rośliny.
Może w przypadku nornic, podobny sposób, tylko zmiana składników
Pozdrawiam
-
acidantera
- 100p

-
acidantera
- 100p

cha!! nie mam jak .. już kiedyś miałam konto ale je zamknęli i teraz ni mogę... jakiś palant wtedy kupił u mnie kilka rzeczy oskarżył mnie że coś było nie tak .. nie dość że mu koszta zwracałam to i tak mi negatywy dał i wtedy koniec.... no niestety... jak probowałam zakładać teraz niedawno to po miesiącu mnie zamknęli;)
ikoniec...
ikoniec...
-
acidantera
- 100p

ACIDANTERA, ale za negatyw nie zamykają zezpowrotnie konta. Ja swego czasu tez zarobiłam nawet 4 negatywy / dostałam w rewanżu od nieuczciwych sprzedawców/ i nadal mam konto.
Na pewno jest sposób na założenie drugiego konta / pomysl, pozmieniaj..../. A może zwróc się o poradę do all, w kóncu nie jesteś oszustką a jedno nieporozumienie każdemu może się zdażyć.
Na pewno jest sposób na założenie drugiego konta / pomysl, pozmieniaj..../. A może zwróc się o poradę do all, w kóncu nie jesteś oszustką a jedno nieporozumienie każdemu może się zdażyć.
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
mag napisał/-a :
No ładnieee, a Giza chciała mi właśnie języczki podrzucić na moją piaszczysta pustynię Laughing Laughing Laughing
Giza napisała:
O żesz Ty, chodzisz po ludzich i mnie obgadujesz Twisted Evil To ja chciałam zrobić dobrze roślince i Tobie a tu taka wdzięczność Wink Może i masz pustynię, ;ale koło domciu i możesz poić. A ma takie sliczne bordowe liście.
Gizuniu jak Mag nie chce to ja języczkę chętnie przyjmę.Mam ją zaklepaną u Jadziu ni . Jakbyś chciała mi ją sprezentować to ja bym była cała happy,tym bardziej ,że mieszkamy od siebie ze 30km.CO TY NA TO KOCHANA
No ładnieee, a Giza chciała mi właśnie języczki podrzucić na moją piaszczysta pustynię Laughing Laughing Laughing
Giza napisała:
O żesz Ty, chodzisz po ludzich i mnie obgadujesz Twisted Evil To ja chciałam zrobić dobrze roślince i Tobie a tu taka wdzięczność Wink Może i masz pustynię, ;ale koło domciu i możesz poić. A ma takie sliczne bordowe liście.
Gizuniu jak Mag nie chce to ja języczkę chętnie przyjmę.Mam ją zaklepaną u Jadziu ni . Jakbyś chciała mi ją sprezentować to ja bym była cała happy,tym bardziej ,że mieszkamy od siebie ze 30km.CO TY NA TO KOCHANA
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48