Witajcie Kochani.
Ojej jaka niespodzianka, tyle kwiatów otrzymałam, dziękuję.

Podwójne imieniny mam.

Ja obchodzę 3-ciego.
A ja bez internetu dwa dni, ale już wszystko wróciło do normy.
Marysiu obejrzałam Twoją trzmielinę, bardzo ładny krzew. W dodatku ta oskrzydlona ma ciekawe pędy, więc po opadnięciu liści będzie także ozdobna.
Pospolita rzeczywiście duża rośnie, ale jesienią także jest ładna.
Jolu dzięki wielkie za odwiedziny.

Twój wątek ciągle zamknięty, a może już otwarty, muszę to sprawdzić.
Z pewnością Twój leśny ogród także spragniony deszczu, dobrze jednak, że masz przy domu, więc trochę ratujesz podlewaniem.
Jagódko Ci wandale od tulipanowca parają się handlem obwoźnym, więc szukać wiatru w polu.
Mój ogród nie jest duży, 10 ar ozdobnego, trochę przesadziłam z sadzeniem drzew i krzewów, a na same byliny i róże brakuje miejsca, w dodatku te wszędobylskie korzenie.
Pięknie napisałaś o nieuchronnie nadchodzącym czasie. Iglaste, tak, będą zdobiły ogród zimą, kiedy zalegają na konarach czapy świeżo opadłego śniegu, wtedy jest także pięknie.
Maryniu jeśli bardzo pragniemy jakiejś roślinki, to miejsce zawsze się znajdzie, wiem to po sobie, ciągle coś upycham.

Wiele ciekawych roślin wypatrzyłam u Ciebie właśnie i chociaż może masz trochę mniejszą powierzchnię, ale cudnych roślin w nim nie brakuje.
Małgosiu- PEPSI masz rację, drzewa i krzewy liściaste są o tej porze wyjątkowo piękne, tym bardziej, że u mnie były przymrozki i jest bardzo sucho, więc to przyspiesza wybarwianie się liści, zielony chlorofil z nich ucieka.
Małgosiu- malgocha dziękuję Kochana za cudną fotkę róży i życzenia .
Ewuniu bardzo dziękuję, bardzo.

Aż łzę uroniłam ze wzruszenia.
Dorotko-dorcia imieniny obchodzę trzeciego, ale życzeń nigdy za wiele przecież.
Bardzo dziękuję.
Krzysiu bardzo dziękuję za życzenia i cudne róże.
Cieszę się, że jesteś częściej na forum.
Mateuszku dzięki serdeczne.
Jadziu witaj.
Moje chryzantemy.

tą cudną chryzantemkę otrzymałam od Agniesi-Agness