Zapewne fajny widok.

Kokoryczka śliczna a zdjęcie.

Miłego dnia.

Kasiula17 pisze:Jeż biegał bo szukał jak tu wskoczyć by się nie pokłóć.![]()
![]()
Zapewne fajny widok.![]()
Kokoryczka śliczna a zdjęcie.![]()
![]()
Miłego dnia.
Tak... Grażynko bardzo to zrobiłaś profesjonalnietesia39 pisze:Grażynko, pięknie ujęłaś kokoryczkę na zdjęciu
dorcia7 pisze:Fajnie,że miałaś forumowe spotkanie
Dorotko dziękuję że martwisz się o mniedorcia7 pisze:Grażynko coś długo Cię nie ma
Teresko również dziękuję,zdjęcie zrobiłam w domu ,ścięłam ją do wazonu ,bo bardzo się rozrasta,stała prawie 4 tygodnieMariaWy pisze:Grażynko dziękujęza miłe przyjęcie i fajnie spędzony czas , Twoja działka w realu jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach.
Marysiu cała przyjemność po mojej stronie
Maska pisze:Grażynko śliczna kokoryczka okółkowa
Marysiu dziękuję ,nawet nie wiedziałam że ma taką nazwę
Semirku specjalnie dla Ciebie moje trawki - zdjęcia zeszłorocznesemirek pisze:Grażynko masz bardzo dekoracyjne trawy, napisz jak się nazywają?
Sylwia85 pisze:Grażynko z tej roślinki http://images63.fotosik.pl/959/5f8e8aea985d683e.jpg można gnojóweczkę robić, bardzo dobra dla roślinek. Dzisiaj zrobiłam i teraz musi troszkę postać.
Alejka bardzo śliczna i jeszcze dodatki. wiesz jak ja to lubięHeliotrop jak dobrze zapamietałam zainteresował mnie o jak trafię to kupię.
Pozdrawiam cieplutko
Sylko właśnie byliśmy u naszej córci Sylki ,imię dla niej wybierał tatuś ,,,
gnojówka u nas też już jest ,heliotrop mam pierwszy raz ,trochę za wcześnie wysadziłam do gruntu,przykulił się od zimna,mam nadzieję że odbije
Jadziu już nie będęe-babcia pisze:Grazynko - dlaczego stresujesz jeże
Kasiulka nie mogłam do końca czekać ,bo za długo trwało to bieganieKasiula17 pisze:Jeż biegał bo szukał jak tu wskoczyć by się nie pokłóć.
Zapewne fajny widok.![]()
Miłego dnia.
Dziękuję za pochwałę zdjęcia
iwona0042 pisze:Kasiula17 pisze:Jeż biegał bo szukał jak tu wskoczyć by się nie pokłóć.![]()
![]()
Zapewne fajny widok.
Miłego dnia.![]()
![]()
, a kokorycz śliczna
Iwonko też się uśmiałam
kokorycz okółkowa, dzięki Marysi Maska znam już pełną nazwę
alicjad31 pisze:Grażynko miłego dniaalicjad31 pisze:Tak... Grażynko bardzo to zrobiłaś profesjonalnietesia39 pisze:Grażynko, pięknie ujęłaś kokoryczkę na zdjęciu![]()
Miłej ciepłej niedzieli
Alu dziękuję sobota i niedziela były naprawdę przyjemne,wnusio nie odstępował mnie na krok,
dziękuję też za pochwałę zdjęcia kokoryczy
tesia39 pisze:Grażynko, pięknie ujęłaś kokoryczkę na zdjęciu