Ciekawe czy się ociepli? Słonko na razie świeci bez zastrzeżeń, ale troszkę zimnawo jest. Oby popołudnie było o kilka stopni cieplejsze.
Wczoraj wskoczyła mi na kark 38 wiosna i muszę Wam powiedzieć, że to są pierwsze urodziny, które chetnie odsunęła bym w czasie. Dzisiaj z rana co prawda zliczyłam komplement od córci: "nie martw się i tak wyglądasz na 30 lat". Słodziak, prawda?
Kilka dni temu kupiłam 5 sasanek, które miały rosnąć na razie w metalowej balii, ale przy dzisiejszej, porannej wizycie u mamusi oddałam jej te sasanki, bo się nimi zauroczyła. Tfutfu niech rosną im pięknie..,ja muszę podjechać po kolejne

Łazi mi po głowie pomysł utworzenia mini skalniaczka w przed ogródku-pod migdałkiem, dosłownie z 3-4 dużych kamyków na środku którego będzie przepołowione (mniejsze) koło od wozu obrośnięte bluszczykiem. Za to w sumie mogłabym się złapać już. W niedzielę jadę na starocie, więc porozglądam się za takim kołem

Agnieszko Million Bells fajne, ale chyba bym chciała coś drobniejszego

Kasiu bacopa jest super i w sumie sprawdzona przeze mnie. Miałam ją przez ostatnie 2 sezony i kwitła wzorowo. Rozważam też rzuconą przez Bozunię propozycję wilczomlecza. Nie wiem, czy na tym nie stanie. Jarzmianki już są

Boguleńko czarna klatka fajnie wygląda, taka glamour

Iwonko takie białe kompozycje z nutką bluszczykowej zieleni może być bardzo fajne...hm dałaś mi do myślenia. Klateczki na żywo wyglądają fajniej niż na stronie w necie gdzie je kupowałam. Cieszy mnie ten zakup
Edytko no właśnie się zastanawiam co tam posadzić, a zależy mi na dwóch jednakowych kompozycjach, ponieważ klatki będą wisiały w rządku w niedużych odstępach
Małgoniu niby tylko klatka, a człowiek się cieszy jakby znalazł sztabkę złota, prawda? Ja od zawsze byłam gadżeciarą i łupy wszelkiego rodzaju bardzo poprawiają mój nastrój, a szczególnie na starociach kiedy trafi się coś nietuzinkowego w promocyjnej cenie

Milenko czy już je pokazałaś? Muszę zerknąć zaraz do Ciebie. Wieszaki kupowałam w zeszłym roku razem z ocynkowanymi kankami. Mam taki sklep w necie gdzie kupuję różne dodatki

Bozuniu Diamond Frost póki co jest numero uno, ale myślę też o propozycji Iwonki

A tak flirtują róże Flirt w donicach

Szybkiego i słonecznego piątku Wszystkim życzę