Ogródek An-ki część 8
Re: Ogródek An-ki część 8
Agnieszko,GrażynkoTYosiu ,Jadziu,Halinko,Ewo-witam Was serdecznie.
Faktycznie już prawie wszystko posprzątane,udekorowane i tylko świętować.Pierniki upiekła Gagawi a ja jutro upiekę inne ciasteczka ja.
Pogoda wspaniala więc koleżanki zamowiły róże,ktore dzisiaj odbierają-ach jak zazdroszczę,że nie mam gdzie co wkopać.Musialam z ciężkim sercem zrezygnować.
Tosiu miałam robić pasztet z Twojego przepisu ale chyba z Nelusią wymienimy się potrawami.
Faktycznie już prawie wszystko posprzątane,udekorowane i tylko świętować.Pierniki upiekła Gagawi a ja jutro upiekę inne ciasteczka ja.
Pogoda wspaniala więc koleżanki zamowiły róże,ktore dzisiaj odbierają-ach jak zazdroszczę,że nie mam gdzie co wkopać.Musialam z ciężkim sercem zrezygnować.
Tosiu miałam robić pasztet z Twojego przepisu ale chyba z Nelusią wymienimy się potrawami.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu ciesze się że dałaś znak 

Agnieszko ale podczytuję co słychać na forum.Do Ciebie zaglądam i zawsze mnie milo zaskakujesz swoim opytymizmem i widzeniem świata,czasem jakim poświęcasz na to,aby Wasze życie było barwne i wolne od nudy.Gratuluję z całego serca.
Dla wszystkich mało pokazywana Ba\ronowa Stefania

Dla wszystkich mało pokazywana Ba\ronowa Stefania

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- aage
Dziękuję za tak ciepłe słowa 

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aneczko u mnie podobnie, chociaż trochę pracy jeszcze zostało.
Piękna twoja baronówna.
U mnie sercem zawładnął pewien księciunio z Monako i piękna Sally.
Jeśli pozwolisz to wkleję ich wizerunek w prezencie dla Ciebie.

Miłego świętowania.

Piękna twoja baronówna.
U mnie sercem zawładnął pewien księciunio z Monako i piękna Sally.
Jeśli pozwolisz to wkleję ich wizerunek w prezencie dla Ciebie.

Miłego świętowania.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Jestem już szczęśliwą posiadaczką Jacqueliny i Morden Sunrise .Kurcze jutro sadzenie .Pochwal się Anuś co napiekłyście
.Szkoda ,ze nie udało Ci się z nami spotkać 

Jadziu co upieczone to już zjedzone
to znaczy beziki,kokosanki i sernik.Jednak tak myślalam,że to za wcześnie na świateczne wypieki.W sobotę będę znowu piekla ciasteczka i spod orzechowy pod tort.Ja też żałuję ale za póżno bylo odwolywać spotkanie.( moje oczywiście)
Kogruniu dzięki za urocze róże a zwłaszcza Sally.Księciunio mnie nie powala więc nie będzie go w moim ogrodzie.Chociaż jak go zobaczę u Ciebie na żywo to wiesz...decyzja może się zmienić.
Agnisiu innych słów nie może być a jeszcze Twoje fotki no to wiesz,że dla mnie to całkowite oczarowanie.

Kogruniu dzięki za urocze róże a zwłaszcza Sally.Księciunio mnie nie powala więc nie będzie go w moim ogrodzie.Chociaż jak go zobaczę u Ciebie na żywo to wiesz...decyzja może się zmienić.

Agnisiu innych słów nie może być a jeszcze Twoje fotki no to wiesz,że dla mnie to całkowite oczarowanie.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- aage
Nie zaglądasz a więc myślałam że o mnie zapomniałaś

- aage
Różany raj 

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu ach te Oczęta
to jest cudna róża, choć reszcie też niczego nie brakuje 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Ja się dzisiaj pierniczyłam i wszystko już polukrowane teraz dosycha .Pierniki były z przepisu z sieci i wyszły superowo .Ciekawe jakie będą jutro .Dodałam do nich posiekanych orzechów ,a do drugiej części ciasta migdałów,ale jakoś słabo są wyczuwalne w cieście .Może dopiero jak dojrzeją,albo jak ich juz nie będzie 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziś skończyłam kopcowanie róż-zacznę myśleć o świętach
O Oczętach myślę zupełnie poważnie, jeśli ich nie zamówię, to może chociaż coś podobnego z tej serii.

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ewka zamawiaj bo warto.
Ja już mam drugie zadołowane.
Mam nadzieję, że mój krzaczek w przyszłym sezonie będzie taki jak twój Aneczko.
Ja już mam drugie zadołowane.

Mam nadzieję, że mój krzaczek w przyszłym sezonie będzie taki jak twój Aneczko.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Grażynko to pewnik.Twoja sadzonka była w dużo lepszej kondycji to i szybciej przybierze na wadze
Ewka musisz mieć tą różę-te odcienie od kremy to fuksji są niezapomnianym widokiem.Poza tym zdrowa i nie przemarza a nawet jak się tak wydarzy to i tak szybko odrasta.Wczoraj pieklam bezy i kruche rogaliki.Pierników napiekla Gagawi dla nas i teściów-ale się narobiło dziewczę!!!
Jadziu jestem ciekawa czy coś zostalo na święta
bo właśnie córcia dzisiaj jeszcze dopieka -jakoś jej tak szybko znikły -czyżby krasnale?
Maju-Edulkotku masz rację-ach te oczęta.Jednak to co Ty posadziłaś to dopiero ja zrobię oczęta
Mam nadzieję zobaczyć ten Twój Eden w rozkwicie.
Dzisiaj dostałam od Gagawi przecudnej urody (bo własnoręcznie dekupażowala),delikatną i pełną wdzięku ozdobę-popatrzcie

Serwetka haftowana własnoręcznie też przez córcię ,cale wieki temu(20lat?..)

Ewka musisz mieć tą różę-te odcienie od kremy to fuksji są niezapomnianym widokiem.Poza tym zdrowa i nie przemarza a nawet jak się tak wydarzy to i tak szybko odrasta.Wczoraj pieklam bezy i kruche rogaliki.Pierników napiekla Gagawi dla nas i teściów-ale się narobiło dziewczę!!!
Jadziu jestem ciekawa czy coś zostalo na święta

Maju-Edulkotku masz rację-ach te oczęta.Jednak to co Ty posadziłaś to dopiero ja zrobię oczęta

Dzisiaj dostałam od Gagawi przecudnej urody (bo własnoręcznie dekupażowala),delikatną i pełną wdzięku ozdobę-popatrzcie

Serwetka haftowana własnoręcznie też przez córcię ,cale wieki temu(20lat?..)
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka