"Ładne kwiatki"... spod wiejskiej chatki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: "Ładne kwiatki"... spod wiejskiej chatki

Post »

Marysiu nie przejmuj się za chwilę zamknę wątek a nowy otworzę na przedwiośniu ( wytrzymam :roll: :wink: ). Ponarzekać muszę czasem i wyżyć się na BB choć by klawiaturowo ;:306

Elu nie dasz rady sama w lesie, ale jak blisko mnie gdzies jakś szałas byś sobie upatrzyła to ja Ci pomogę np. opał zwieźć ;:304 ;:209
ElleBelle pisze: Chyba do lasu poszła bo tam jest spokój ,ale myślisz że dałabym radę w zimę ;:7
Jadziu
e-babcia pisze:mój m leciał wtedy sztybko do mamusi ,bo żonka go krzywdzi ;:306 ;:306 Stary os,,,,, :wit :wit
mój nigdy nie leciał bo miał Ja daleko a poza tym całe życie słyszałam.... jak ja nie lubię kobiet..... mizoginizm sie ta fobia-skrzywienie....nazywaaaa :?: :;230
Mariolko to ja Ci troszkę zazdroszczę , ale cóż tak sobie chyba pozwoliłam przez te 41-lat
Też jestem ciekawa co znaczy Marysi skrót FZKM
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Baśka - a ja tak sobie czytam i czytam Twoje opowieści o Banderasie i myślę sobie, że piszesz o nim z takim ciepłem, że nie sposób myśleć bez uśmiechu o waszych "przepychankach" ...chociaż czasem pewnie nie jest Ci wesoło...

...a ja właśnie też jestem w fazie kryzysu domowego...Mój się wprawdzie nie obraża...ale się wścieka aktywnie - a najbardziej wtedy, kiedy jest coś do zrobienia - i nie dość, że jest niemiły, warczy i burczy, używa słów powszechnie uznawanych za obraźliwe, to jeszcze w takim stanie podejmuje różne nagłe, a nieprzewidziane decyzje :roll: i to jest najgorsze - np. w połowie pracy wszystko rzuca i twierdzi, że dalej nie robi, bo go to za bardzo stresuje...albo się pokłóci z jakimś fachowcem... a ja to potem wszystko odkręcam :(
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

ra_barbara pisze: Też jestem ciekawa co znaczy Marysi skrót FZKM
Cóż nie czytasz Basiu moich wątków, bo Mariolka u mnie nie bywa to jej wyjaśnię FacetZKtórymMieszkam

Baśka nie zamykaj, bo ja nie dziergam to gdzie się dowiem co u Ciebie ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Maska pisze:
ra_barbara pisze: Też jestem ciekawa co znaczy Marysi skrót FZKM
Cóż nie czytasz Basiu moich wątków, bo Mariolka u mnie nie bywa to jej wyjaśnię FacetZKtórymMieszkam

Baśka nie zamykaj, bo ja nie dziergam to gdzie się dowiem co u Ciebie ;:180 ;:180
Marysiu bywam czasami u Ciebie na wyspie ale tam straszny tłok - nie chce mi się przepychać ;:131 Poza tym zadomowiłam się w klubie KMRE http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=504 i jakoś to mi wystarcza na wyżycie się towarzyskie.
Basiu jeżeli masz zamiar zamykać wątek (już prawie nie ogrodowy a banderasowy ;:306 ) - otwieraj inny ;:215 - zadusi mnie ciekawość co u Ciebie :twisted:
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mariolka FB i Marysiu G+ albo jeszcze jakiego bloga o Banderasowym zacznę pisać ;:306 ;:306 ;:306
A tu TYLKO kwiatki, grzybki, i drzewka, bo rzeczywiście odwalam taką prywtę że hoho albo jeszcze gorzyyyy
Dobrego Dnia ;:3
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Basiu ;:150
Ani się waż zamykać wątku ;:302.
Przyłączam się do chóru protestujących.
Jakże tu żyć bez świeżych doniesień, co w kieleckiej trawie piszczy, bez Twojego fantastycznego humoru, kota o zdumionych oczach, Stasi, stert drewna i kolein w lesie, bez tej pięknej chałupki, no i ... gwary, której tak fajnie używasz ;:215. No :!:

;:196 - Jagoda
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Basiu, bo Ty powinnaś mieć dwa wątki: jeden ogrodowy, a drugi teoretycznie domowy, praktycznie Banderasowo-Stasiowy :) Zatem ten sobie zamknij, skoro musisz, ale nie bądź taka i otwórz ten domowy, co? :wink:
henecio
200p
200p
Od: 16 lut 2012, o 13:51

Post »

[quote="JagiS"]Basiu ;:150
Ani się waż zamykać wątku ;:302.
Przyłączam się do chóru protestujących.
Jakże tu żyć bez świeżych doniesień, co w kieleckiej trawie piszczy, bez Twojego fantastycznego humoru, kota o zdumionych oczach, Stasi, stert drewna i kolein w lesie, bez tej pięknej chałupki, no i ... gwary, której tak fajnie używasz ;:215. No :!:

Basiu :wit ja te protesty popieram. Twój wątek należy do najciekawszych ;:215 . Jeżeli go zamkniesz to z nudów będę wyglądać przez okno i narażę się na krytykę Forumek. Bądż dla mnie dobra . ;:196
ciocia Dorota
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

..zaraz, zaraz, co się tu dzieje???...jak to zamknąć wątek ;:223 ..no co Ty Baśko chcesz mnie w nerwicę wpędzić, przecie wiesz, że ja na zsyłce jestem i potrzebuje wsparcia duchowego i w ogóle ..no :? ..ani mi się waż zamykać wątek ;:134 ..nawet nie wiesz jak ja potrzebuję Ciebie i Twoich wpisów, a to forum to mnie podtrzymuje przy życiu jak kroplówka ;:306

....a co do tego skrótu FZKM to właśnie mój dostał pozwolenie na wzięcie sobie z kupki kasę i ma kupić sobie właśnie taki sprzęt, co Ty masz, bo ma urodzinki i imieniny........fajna jestem żonka co??......ale mam w tym cel ukryty, bo drzwi trzeba w końcu odnowić, zeskrobać i wyszlifować, no to będzie się mógł popisać swoją nową zabawką ;:306 ...kurde lepszego prezentu nie mogłam mężusiowi sprawić ;:306
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit Basiu jesteś żartowniś ...kto to widział nas straszyć zamknięciem wątku...
...wpadam , wypadam nie zawsze piszę ale z przyjemnością czytam o Twoich "banderowskich" wyczynach... ;:306
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Tak Basiu wiem że jakbym była koło Ciebie to dałabym radę ;:108 Ja dzisiaj już sobie szałasik upatrzyłam ;:7 Tu bliżej jak mnie wnerwią to wiesz co zrobię ;:306 ;:306 Ja wiem że zimą mogę zamarznąć ale jakieś naleweczki sobie wezmę ;:306 ;:306 A Ty tu się nie wygłupiaj i tu z nami masz być ;:196
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Basiu ja dopiero zaczynam łapć o co chodzi z Banderasem a ty chcesz sie przymknąc , :( NIE.......................... :wit
Śpimy dzis dłużej to przemyślisz sprawe :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Baśśśśka ma przerąbane dziewczyny są skłonne protest do moderatorów wysłać ;:306 ;:162
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

ra_barbara pisze:Mariolka FB i Marysiu G+ albo jeszcze jakiego bloga o Banderasowym zacznę pisać ;:306 ;:306 ;:306
A tu TYLKO kwiatki, grzybki, i drzewka, bo rzeczywiście odwalam taką prywtę że hoho albo jeszcze gorzyyyy
Dobrego Dnia ;:3
Weeeeźźź przestań. Na FB ??? ;:131 . Tam tylko dzierganie, te , no ... haczyki .... aaaa .... szydełka, druciki i stare kafle a TU - tu można A .... nia w kwiatkach znaleźć, z różą w zębach i szlifirką w dłoni ;:138
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ruda
Ruda2011 pisze:z różą w zębach i szlifirką w dłoni ;:138
a nawet odwrotnie ze slifierką w zębach.... ;:224
Marysiu bez przesady, są TU ciekawsze wątki.
Jadziu
e-babcia pisze:Śpimy dzis dłużej to przemyślisz sprawe :wit
niestety ja nie śpię dłużej, mnie te zmiany czasu po prostu wkurzają ;:222
Elu i tak trzymaj ....
ElleBelle pisze:Ja wiem że zimą mogę zamarznąć ale jakieś naleweczki sobie wezmę
napisz mi w którym miejscu upatrzyłaś szałas, skuterkiem do Cię wpadnę na... jednego ;:304
Misiu ;:306 ;:306
lora pisze:z przyjemnością czytam o Twoich "banderowskich" wyczynach...
Bogusia Jaguś Dorotko Nie zamknę wątku całkiem ale za kilka stron dam Mu J E N O oddychnąć do przedwiośnia a tak w ogóle to baaardzo mi miło czytać co piszecie, proponujecie itd. a najbardziej podoba mi się to że Wszystkie ;:4 mnie rozumiecie ;:108 doskonale wiecie co chcę przekazać. ;:196
Pati chyba nie otworzę domowego, choć Ty oczywiście dobrze radzisz, ja się nie wyrabiam za bardzo z pisaniem, oglądaniem Waszych wątków... starawam jest już ;:222
Jaguś się wzruszyłam ;:145 , mocno
Ewa ma rację ;:108
gajowa pisze:Baśka - a ja tak sobie czytam i czytam Twoje opowieści o Banderasie i myślę sobie, że piszesz o nim z takim ciepłem, że nie sposób myśleć bez uśmiechu o waszych "przepychankach" ...chociaż czasem pewnie nie jest Ci wesoło...
...dokładnie tak jest ;:196
Pozdrawiam Was serdecznie i cieplutko, jesień cudowna ;:3 wyjeżdżam-(y) na cmentarz 13km. z..... wiadomo z kim :wink: i rowerami, bo zdrowiej ...

Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”