Marysiu kiedyś marzyła mi się więc zrobiłam sobie trzy lata temu prezent
Aniu czar masz racje nie można mieć wszystkiego, bo co podziwialibyśmy u innych
A ja czuję, że Twój migdałek za rok pięknie zakwitnie i znów będziemy Ci zazdrościć
Kasiu to najpiękniejsza pora dla ogrodników, będziemy mieć jeszcze dużo podziwiania
Beatko 
cieszę się, że Ci się podoba bo to bardzo oryginalna roślinka!
Jureczku mam nadzieje na zdjęcia, bo czytałam, że dużo ros lin nowych będzie. Ja też dzisiaj dwa rojniki zabrałam z placu ze sobą
Aniu sweet a czy Ty używałaś takich tablic?
Marzenko co nie wierzę aby te życzenia mogły się ziścić
Aniu nena wyczytałam, że to jest jabłoń kwiecista i nie wiem czy to jest to samo co rajska i czy ta jest jadalna. Może przynajmniej ptaszki będą miały ucztę
Eluś Ty byś serce wszystko włożyła

a ja będę białą podziwiać u Ciebie
Olu żadna chemia nie jest obojętna ale jak nie ma wyjścia to ją używamy i trzeba przeczytać ulotkę i postępować tak jak jest napisane, żeby była jak najmniej szkodliwa
Byłam dzisiaj w Krakowie na zakupach przed weekendem i oczywiście zahaczyliśmy o plac na którym odwiedziłam mojego młodego człowieka z roślinami i musiałam .... no musiałam, żeby przywoził te rośliny. Dużo kwiatkó już niestety posprzedawał ale coś znalazłam: ożankę, dzwonek brzoskwiniolistny i 2 cudne rojniki do mojego pniaka. A kawałek dalej orgia roślinna i kupiłam 3 heliotropki

wychodzi z ziemi arisaema od
Marysi mar i od Renatki bebeluch
Mój zakup B. Rh biały niestety nie dowiem się czy naprawdę biały, bo pączki były liściowe
Ewelinko witam Cię bardzo serdecznie tak pięknie mnie nazwałaś - połechtałaś mnie

Nie tylko, że pozwalam ale będę zaszczycona Twoimi odwiedzinami

Serdecznie Cię pozdrawiam