Iwonko i mam nadzieję, że nigdy nie będzie, bo ja z tych, co to na tyłku nie usiedzą, nawet jak już wszystko zrobione, to ja i tak coś znajdę
Majeczko nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę, że jesteś i że otworzyłaś kolejną część wątku w którym znów będziemy mogły się zachwycać różyczkami i nie tylko

. Co do nowych roślinek to część już dzisiaj posadziłam, to znaczy tylko te, które wiedziałam, gdzie mają być, a nad reszta będę dumać jutro
Asiu, fakt działeczka mała nie jest, ale ja muszę patrzeć na całokształt, to znaczy, na to żeby i wnuki miały gdzie biegać, żeby w razie czego można było samochodem wjechać, psy miały gdzie hasać i żebyśmy my w basenie mogli sobie pobasać

tak więc nowych rabat niet

, ale upcham spoko. Tego akanta o którym piszesz, nie widziałam, co to za gość, że masz go od dawna na oku?
Agnieszko naprawdę bardzo się cieszę, że mnie odnalazłaś, obiecuję, że na dniach wpadnę do Ciebie, faktycznie paka i na mnie zrobiła ogromne wrażenie jestem strasznie zadowolona, teraz niech tylko ładnie rosną.
Marysiu dziękuję za tyle miłych słów, które jeszcze bardziej człowieka dopingują jak wie, że zostało to docenione, roślinki, które przyszły zrobiły mi naprawdę ogromną niespodziankę, a uśmiech z buzi mi nie schodził. Żal żarnowca, ale powiem Ci, że ja również się z tym liczę, bo one ponoć długowieczne niestety nie są, a szkoda.
Dzisiaj, to już naprawdę nie wiele zdjęć zrobiłam, ale żeby nudno nie było to wstawiam
posadzone trawki, plan na wykończenie tego kawałka mam, ale musi troszkę poczekać
kompostownik murarka prawie skończona, teraz jeszcze wstawki z drewna, które będą pomalowane na ciemno
i chociaż troszkę kolorków
ten orlik od kiedy go mam (4 lata} jest bardzo niziutki, próbowałam go rozmnożyć poprzez nasiona, bo sam jakoś się nie rozrasta ale wyszły tak samo wysokie jak inne i kolorystycznie też nie taki czyli wraca po wysianiu do cech macierzystych, po przekwitnięciu chcę go przesadzić, zobaczymy co będzie z niego za rok
i moja pierwsza w życiu kalia, podpędzona w domu, teraz jest już w gruncie