Roślinki doniczkowe - FIGA
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mnie poinsencja jeszcze do siebie nie przekonała, ale jakbym zobaczyła w sklepie takie cudo, jak na stronie http://aquiya.skr.jp to nie zastanawiałbym sie ani sekundki...

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasieńko, OBI zaliczyłam, ale nic nie kupiłam!!!
Byłam niestety w tym moim, na Teofilowie, bo do Twojego trochę daleko, a tu żadnych przecen nie widziałam.
Storczyków mnóstwo, spisałam ceny i porównam w przyszłym tygodniu z cenami na "Równej". Mój M mówi, że tam taniej , zobaczymy?
Generalnie, do bani, bo córka mnie poganiała, gdyby nie to , zakup byłby na pewno zrobiony!
Byłam niestety w tym moim, na Teofilowie, bo do Twojego trochę daleko, a tu żadnych przecen nie widziałam.
Storczyków mnóstwo, spisałam ceny i porównam w przyszłym tygodniu z cenami na "Równej". Mój M mówi, że tam taniej , zobaczymy?
Generalnie, do bani, bo córka mnie poganiała, gdyby nie to , zakup byłby na pewno zrobiony!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Kasiu wróciłam niedawno z OBI, chciałam sobie kupić takie szersze doniczki do zrobienia kompozycji - doniczek takich nie było
Ale za to jakie kwiaty.... marzenie moje. Śliczności! Tylko ceny nie po mojej myśli. Ale żeby mi nie było tak bardzo przykro wzięłam przecenionego grudnika za 0,99 zł chyba z tych samych co Ty Kasiu. Tylko nie ma pączków to nie wiem jaki kolorek będzie, no i kiedy zakwitnie? na które święta?
Mam już w domu grudnika różowego ale inny gatunek, z innymi listkami niz ten malusi przeceniony.

- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Guciu szkoda że zakupy się nie udały
Grażynko ja też kiedyś szukałam takich doniczek i nigdzie nie mogłam znaleźć
Dziś byłam na ryneczku na Puszkina / kupowałam ziemię / i były śliczne doniczki kamionkowe malowane w przeróżnych kształtach :P
ale ceny to szok
za taką podłużną skrzyneczkę około 30cm
30 zł 

Grażynko ja też kiedyś szukałam takich doniczek i nigdzie nie mogłam znaleźć

Dziś byłam na ryneczku na Puszkina / kupowałam ziemię / i były śliczne doniczki kamionkowe malowane w przeróżnych kształtach :P

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Basieńko, w LM storczyki były po 29 zł, a do IKEA musiałabym jechać, aż do Warszawy, bo w Łodzi jeszcze nie wybudowali.basga pisze:Guciu-jak szukasz tańszych storczyków to podpowiem,że w LM są przecenione na niecałe 20 zł a w Ikei są po 10zł. :P
Moje dzisiejsze zakupki też są niezadowalające bo bez badylka!
Ale w przyszłym tygodniu, obowiązkowo coś kupię, bo mój jedynak ma już tylko trzy kwiatki.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki