brombiel pisze:No mówiłam że potrzebny będzie kolejny foliak
gracesz pisze:To foliak już przesądzony??
niby nie mam w planach kolejnego foliaka bo cały dom dookoła obstawię namiotami, myślę cały czas nad wydłużeniem stojących już tuneli (może na jakiś czas wystarczy)
gracesz pisze:A ja już myślałam, że jak zamówiłam ok. 200 porcji to przesadziłam Muszę koniecznie Twój wpis mężowi pokazać, bo on jednak trochę jest innego zdania
i jak tam mąż już spokojniejszy?
czarny pisze:To ja się cieszę, że się ściśle wyspecjalizowałem, bo takie ilości żeby rzeczywiście o to dobrze zadbać to nierealne. U mnie przy maluchu, który już samodzielnie zasuwa, to wyszarpanie czasu na przepikowanie kilku czy może raczej kilkunastu tysięcy siewek
mój maluch jeszcze nie śmiga sam więc jeszcze w tym roku mogę sobie pozwolić w przerwach na karmienie i ganianie z pampersami coś tam wysiewać wieczorami
czarny pisze:Siew po wsze czasy
też mam taki plan że jak już się tego uzbiera większość co chcę to zacznę siać tak tylko dla "sportu" bo jednak to wciąga i nie wyobrażam sobie teraz żebym miał tylko kupować "gotowe" roślinki bo takie to po chwili giną w tłumie i szybko się o nich zapomina..
onectica pisze:Lecz przy Twoim rozmachu z siewem to czas najwyższy zaczynać, po nawozy do Puław się wybrać
wszystko potrzebne do wysiewów już czeka na uruchomienie maszyny siejącej
Marek L pisze:a tunel to raczej te oferty z rozmiaru 7x 30 m bym przeglądał
noooo jak bym miał tylko gdzie taki postawić to byłoby szaleństwo jak nic
kospe pisze:Masz racje Marku, ale na szczęście mamy niedaleko do Konrada! Można będzie pomóc w problemach ilościowych
annaoj pisze:Ja też służę pomocą!
miło mi czytać że mogę liczyć na waszą pomoc