justyna_gl tiaaaa otwieram... ale chyba dla złodziejaszków kwiatków

ja mam nadzieję że w ogóle będą miały okazję zakwitnąć, bo teściowa tak kiepsko mi podlewa obecne 8 palet a gdzie tam dodatkowo jeszcze 20

jak jej powiedziałam ile jeszcze mam zamiar posadzić to... to nie powiem co powiedziała
Zeniu Powiem Ci że bardzo spodobały mi sie astry w zeszłym roku, które siałam - fakt miałam ich nadmiar już w zeszłym roku, rozdawałam sadzonki choć 10 palet wtedy wysiałam, ale niewiele miejsca miałam na nie przeznaczone a w tym roku posadze je w innych jeszcze miejscach, więc potrzebuję ich więcej
Ale jaką to rękę trzeba mieć do siania... w zeszłym roku po 2 nasionka wrzucałam do jednego oczka, przykryłam ziemią i potem już sobie same radziły

nic trudnego
U mnie na szczeście śnieg już nie sypie, jakieś takie od czasu do czasu małe białe przefrunie, ale to trzeba się dobrze przyjrzeć aby zauważyć
Straty i ja mam... właściwie to na razie w krokusach

zobaczymy ile z tego mi zakwitnie..., ale nie ma to jak pozytywne nastawienie
goferek wiesz... jakieś cebulowe na pewno będę sprzedawać, ale to na bierząco z ogródka aby mi się za bardzo nie namnożyło bo wywalać by mi było szkoda, ale raczej nic poza tym... aa no w sumie narcyzy, o nich zapomniałam ale te to na kwiat cięty spróbuję się pobawić, zobaczymy czy coś się uda w każdym razie na wielki zarobek nie liczę tylko na frajdę z zabawy tym
Gdzie tam pozwolę na to by goście jeszcze płacili - oszalałaś chyba kobitko
edi13 heheh naprawde???? a jednak idzie się zarazić

i baaaardzo dobrze, tylko czemu to teściowa będzie się cieszyć a nie Ty???
marion215 hej, miło mi Cie gościć
Jaki tam ze mnie ogrodnik... ja to dopiero raczkująca, jak by nie było to dopiero mój drugi prawdziwy sezon, bo w trzecim(a właściwie pierwszym, miałam TYLKO i wyłącznie mieczyki), także wszystkiego się uczę jeszcze i błędy popełniam