PAWLE sama bym tak zrobiła i zagarnęła jeszcze trochę ,ale niestety

EWUNIU każdy z nas pragnie mieć coraz ładniej w swoim ogrodzie . Przecież i Ty włożyłaś tyle pracy i pieniędzy w zagospodarowanie podwórkowego
ANIU juz jestem a za życzenia dziękuję przekazałam M
HELEN miło Cię goscić w moich progach . No cóż kiedyś posadziłam tam świerka i niestety nie dał rady a ubiegłą wiosną posadziłam w innym miejscu tuję i ona również nie przeżyła ,wiec nie wiem czy warto . Jak zarosnie siatka różami będzie chyba dobrze a między nimi powojniki a potem dojdą floksy ,gdyż one tez poszły jesienią za siatkę
IRENKO za płotem teraz beda królowały róże ,ale wszystko powoli . Wiem, miałam to juz szybciej zrobić jak wymieniałam ogrodzenie ,ale mam spóżniony zapłon

OLU no wiem ,że dalszy plan niszczy cały wyglądad ogródka ,ale przyszłej wiosny bedzie na pewno dużo lepiej tak myslę
ANIU dzis było piękne słoneczko aż żyć się chciało . Miło ,że mnie odwiedziłaś i że już jesteś z nami

BASIU no dosyć gęsto są posadzone patyczki nawet się zastanawiam czy aby nie za gęsto ,ale zawsze mogą się komuś przydać z naszych koleżanek takie ukorzenione patyczki . Szkoda mi ich było wyrzucać

IWUŚ wiem ,że iglaczki są piekne zastępują nawet piękne kwiaty ,ale komuś nie będę ich sadzić
TOSIU już zamówiłam
GRAZYNKO nie mam zbyt gęsto posadzonych roślinek a narcyzów też nie mam znów tak duzo . Moze nawet wiecej tulipanów niż narcyzów ,ale ilości róż to one nie przebiją