Witam we wtorkowy deszczowy poranek. Niestety u Nas ulewny deszcz od wczoraj wieczora. Pada, pada i nie widać końca. Po wczorajszej wizycie na basenie i siedzeniu w różnorakich "wodach bąbelkowych" czuję się zrelaksowana i odprężona. Lubię te poniedziałkowe wypady

Teraz siedzę w pracy i popijam kawkę i wskoczyłam na forum zobaczyć co u Was.
grazynarosa22 po 7 zł ale naprawdę wielkie okazy
piterek napisałam Ci na PW. Wydaje m się że coś z tymi zielonymi jest pokręcone. Aha i czy możesz mi powiedzieć jakie stanowisko: słońce, cień czy półcień???
Piotr=) witaj

Ty chyba u mnie pierwszy raz. Cieszę się, że Ci się u mnie podoba. Datura żółta ma mnóstwo kwiatów ale szkoda że w taką pogodę i wyglądają jak zmokłe kury. Takie oklapnięte.
elsi dziękuję za identyfikację winobluszcza- masz może jakieś doświadczenie w ukorzenianiu?. Tak też myślałam, że to on ale chciałam się upewnić. Co do trawek na oczkiem to na pewno jest kostrzewa sina, ostnica (ale nie wiem jaka odmiana), Carex comans 'Bronze' (turzyca włosista), Carex 'Ice Dance' hmm chyba wszystkie wymieniłam
Gencjana ja kupiłam za 7 zł (przecena) i się właśnie zastanawiam czy nie podzielić sadzonek. Hmm tylko jak to robić? Podpowiesz mi coś???
agrazka dziękuję za miłe słówka i cieszę się że Ci się miło spaceruje po moich skromnych włościach. Cori pozował do zdjęć. On jak widzi aparat to albo chce go polizać albo ustawia się do zdjęcia. To jest właśnie jgo ustawiane zdjęcie. On pozuje jak fotografuję

:)