Moje kochane doniczkowce cz.2 :))
- Haim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje kochane doniczkowce :))
Dorotko, bardzo dziękuję 

Chciałam pochwalić Twoję piekne kwiaty,bo są naprawę piekne i fajnie wkomponowane ale wiem,że teraz to nie jest najważniejsze 

- Haim
Dziękuję, Kochana jesteś 
Obiecuję, że za parę dni, jak się troszkę wszystko uspokoi, wstawię nowe fotki doniczkowców i storczyków
Buziaki

Obiecuję, że za parę dni, jak się troszkę wszystko uspokoi, wstawię nowe fotki doniczkowców i storczyków

Buziaki

- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu tak mi przykro z powodu śmierci babci,to musi być straszne i bolesne przeżycie.

- Haim
Tak Damianie, to bardzo bolesne przeżycie.
A dzisiaj kolejna katastrofa mnie spotkała, przez Tczew przeszła nawałnica, wyglądało jak małe tornado wszystko w ogrodzie u nas latało, drzewo ogromne padło, synka namiot poleciał na drugi koniec ulicy a mój tunel foliowy szlak trafił i nadaje się na śmietnik
Stelaż cały połamany folia rozerwana a w środku, pomidory i ogórki z wyrwanymi korzeniami(miałam już podwiązane), kaktusy i storczyki, wszystko leżało na ziemi
Jutro postaram się zrobić jakieś fotki, ogólnie masakra i kolejny wydatek mnie czeka...
A dzisiaj kolejna katastrofa mnie spotkała, przez Tczew przeszła nawałnica, wyglądało jak małe tornado wszystko w ogrodzie u nas latało, drzewo ogromne padło, synka namiot poleciał na drugi koniec ulicy a mój tunel foliowy szlak trafił i nadaje się na śmietnik

Stelaż cały połamany folia rozerwana a w środku, pomidory i ogórki z wyrwanymi korzeniami(miałam już podwiązane), kaktusy i storczyki, wszystko leżało na ziemi

Jutro postaram się zrobić jakieś fotki, ogólnie masakra i kolejny wydatek mnie czeka...
Asiu,bo tak jest najczęściej ,że nieszczęścia przydarzają się parami ale pamiętaj,że zawsze zaświeci słońce wcześniej czy później i tego Ci życzę
.Najgorsza jest choroba i śmierć a z innymi kataklizmami można się uporać..

- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
o matko Asieńko przykro mi że tak się stało, ślę Ci gorące pozdrowionka i dużo słonka

- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
Asieńko bardzo mi przykro z powodu tych wszystkich nieszczęść 

- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Asiu współczucia z powodu śmierci babci ( wiem co czujesz, bo sama nie mogę zapomnieć o mojej choć nie ma już Jej z nami 10 lat).
Ta nawałnica przeszła też przez Malbork, połamało drzewa o kwiatach to już lepiej nawet nie mówić:-( Pozdrawiam , trzymaj się jakoś w tych ciężkich dniach.
Ta nawałnica przeszła też przez Malbork, połamało drzewa o kwiatach to już lepiej nawet nie mówić:-( Pozdrawiam , trzymaj się jakoś w tych ciężkich dniach.
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Asiu widziałem na zdjęciach co ta burza u ciebie narobiła,tak mi przykro,2 nieszczęścia pod rząd 

- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- kubusiowa mama
- 500p
- Od: 1 kwie 2010, o 01:27
Ojej... no i jak tu nie wierzyć przysłowiom, że nieszczęscia chodzą parami.......
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Asiu smutno mi że co rusz spotyka Cię coś strasznego
wysyłam fluidi energii dla Ciebie

- Haim
Kochani, dziękuję za odwiedziny i że jesteście
Wczoraj pochowałam Babcię, cała rodzina była, prawie 100 osób.
Na Mszy zaśpiewałam Ave Maria, jakoś dałam radę...chociaż tyle mogłam jeszcze zrobić.
A dzisiaj już na spokojnie będę porządkować pozostałości po moim tunelu foliowym, M. powiedział, że postara się w tym miesiącu kupić nowy, w końcu to wydatek rzędu 500zł
Coś kwitnącego na poprawienie humoru( zdj. robione pod koniec maja )
Zakwitły fiołeczki

Bordowego dałam kuzynce w prezencie ale zostawiłam sobie dwa listki i już maja korzonki ;)

Zapączkowana h. bella, obecnie już kwitnie i z racji, że jest jeden kwiatostan, delikatnie pachnie ;)

Czerwone kalanchoe, to zdj. akurat robiłam pod koniec kwietnia ale ma znowu pączki i będą kwiatki

Oraz niektóre z moich kwitnących pupili
Phal 'Yellow Beauty'
Długodystansowiec, teraz już kwitnie na dwóch odbiciach z pędów i wypuszcza trzeci pędzik

Phal 'Valera'

Białasek, jest pięknie rozgałęziony, obecnie otworzyły mu się już wszystkie pąki ale muszę zrobić najpierw fotki
Nowy nabytek biedronkowy

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego oglądania

Wczoraj pochowałam Babcię, cała rodzina była, prawie 100 osób.
Na Mszy zaśpiewałam Ave Maria, jakoś dałam radę...chociaż tyle mogłam jeszcze zrobić.
A dzisiaj już na spokojnie będę porządkować pozostałości po moim tunelu foliowym, M. powiedział, że postara się w tym miesiącu kupić nowy, w końcu to wydatek rzędu 500zł

Coś kwitnącego na poprawienie humoru( zdj. robione pod koniec maja )
Zakwitły fiołeczki

Bordowego dałam kuzynce w prezencie ale zostawiłam sobie dwa listki i już maja korzonki ;)

Zapączkowana h. bella, obecnie już kwitnie i z racji, że jest jeden kwiatostan, delikatnie pachnie ;)

Czerwone kalanchoe, to zdj. akurat robiłam pod koniec kwietnia ale ma znowu pączki i będą kwiatki

Oraz niektóre z moich kwitnących pupili

Phal 'Yellow Beauty'

Długodystansowiec, teraz już kwitnie na dwóch odbiciach z pędów i wypuszcza trzeci pędzik

Phal 'Valera'

Białasek, jest pięknie rozgałęziony, obecnie otworzyły mu się już wszystkie pąki ale muszę zrobić najpierw fotki

Nowy nabytek biedronkowy

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego oglądania

- Antilia
- 1000p
- Od: 15 maja 2010, o 17:13
Witaj Asiu
Przepięknie kwiatowo u Ciebie
wspaniałe fiołki i przepiękne storczyki
Trzymaj się ciepło

Przepięknie kwiatowo u Ciebie