Witajcie troszkę was zaniedbałam ale nie jest wesoło w moim życiu stąd ta nieobecność teściowa już po operacji i po powikłaniach 2 razy krew przetaczali ....ehhh a teraz moja mama ma termin na 1sierpnia ...
W ogrodzie nowości brak ale to co jest cudnie kwitnie oto dla was nowe zdjęcia ponawiam apel prośbę kto się podzieli daturami i oleandrem i budlej davida
A to storczyki od Madzi
A tu paczka z irysami od Joli ...Kochana dziękuję szkoda że datury nie wsadziłaś ale irysy już wszystkie posadziłam Buziolki posyłam !!!:*
Madziu sama nie wiem kwitną wszystkie jakie mam jak szalone wypuszczają nowe pędy średnio raz w tyg. wstawiam je do wanny na cały dzień i co jakiś czas prysznicem korę omijając liście moczę i co 2-3 tyg moczę w nawozie do storczyków po za tym stoią na wiecznie moczonym keremzycie we wszystkich oknach w domu
Madziuniu przepraszam że nie odwiedzam waszych ogrodów ale sama rozumiesz o 6rano 2 dzieci od 17stej w szpitalu na chwile przy mamie póżniej do teściowej i do domu spać tak wygląda mój dzień
Współczuję zabiegania. Usiądź i wypij spokojnie kawę bo sama się wykończysz.Piękne storczyki i frezje. Ja może w przyszłym sezonie spróbuję posadzić frezje. W tamtym roku posadziłam i żadna nawet nie wykiełkowała chyba kupiłam jakieś staruchy
Hihi Tara jak sama nie zapomne to się przypomnę Buziak
A teraz się pochwalę zakwitły pierwsze mieczki jest susza niemiłosierna temp teraz to 30stopni w cieniu no i mam tez pomidorki z nasionek własnymi rączkami sadzone z nich jestem przeszczęśliwa i dumna