U mnie to nawet dwóch lat nie żyją nie mam co odmładzać
Ale ta od Adama dzielna sztuka ,chyba latałam po domu z nimi za często ,jak z resztą kwiatów.Teraz każdy ma swoje miejsce
Ewelinko nie bądź taka krytyczna dla siebie . Wiem , że żartujesz - Ciebie przeciez kwiatki lubią i na pewno
begonie dłużej żyją niż dwa lata . :P Celinko msz rację begonia tygrysia dobrze pielęgnowana przeżyje i jest w dobrej kondycji nawet 3 lata ,
ale te bardziej kolorowe i o dużych liściach są kapryśne i ja zabezpieczam się przed utratą .... robiąc za wczasu sadzonki . :P
o rajuśku ;:83 pokazujesz takie cuda a potem sie dziwisz że w głowie mi się kręci
a pomidorki to jeszcze chyba dostałeś koktajlowe pomarańczowe, duże zielone i różowe :P bo białych mi chyba zbrakło na wymianę
Iwonko , Ewelinko dziękuję za pochwały dla datury .... jest cała w skowronkach
Twarda sztuka z niej była , ale zmusiłem ja do zakwitnięcia ... papu duuuużo dostała Anetko dziękuję za komplementy
Pomidorki od Ciebie rosną jak szalone . Koktajlówki urosły takie wysokie te palika na nie zabrakło ,
Dojrzały na razie pomarańczowe albo może to są czerwone tylko , że ja z krzaka pożarłem jeszcze nie dojrzałe - ale są pyszne
Datura?
I Ty ją tak sprytnie przed nami ukrywałeś do tej pory? Cała ślicznie obsypana kwieciem
A przyznaj.. to efekt wieczornego foto czy ona jest taka lekko cytrynowa?