Moja kwitnąca radość-Aska cz.3
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja kwitnąca radość-Aska cz.3
Asiu Droga
tęskno bez Ciebie 
- Anitaaa

- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Chyba Asia modernizacje robi w bibliotece
Czy udało się coś wynegocjować
Czy udało się coś wynegocjować
- Aska

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Kochane, nawet nie wiecie, jak mi przyjemnie, że o mnie pamiętacie. Walczę z bólem i niesprawną prawą ręką... Nie wiem, jak będzie wyglądał mój ukochany ogród w tym roku. Pewnie będę skubać to tu, to tam - o kopaniu na razie mogę zapomnieć. A woisna zagościła u mnie na dobre. Krokusy botaniczne, zimowit wiosenny, bulbonikum, przebiśniegi, miłek amurski, pierwszy ciemiernik (od Gieni
), wawrzynki... Chodzę i wzdycham.
Nie zapomniałam o Was, nie odważę się obiecać, że w tym roku wrócę na dobre, bo nie wiem... Będę podczytywać. Ten rok będzie trudny. Trzymajcie kciuki. Całuję!!!
Nie zapomniałam o Was, nie odważę się obiecać, że w tym roku wrócę na dobre, bo nie wiem... Będę podczytywać. Ten rok będzie trudny. Trzymajcie kciuki. Całuję!!!
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aśka-bardzo się cieszę,że mimo wszystko dałaś znać o sobie z wiosną...trzymamy kciuki,nie zapomnieliśmy.
Widzisz Asiu ile osób o Tobie pamięta !
Ucałowania dla Ciebie i Twoich pomocników.
Syn laaa...ta temu przyniósł z przedszkola swoją wersję piosenki (cytuję):
Choć mam rączki małe i niewiele zrobię pomogę mamusi ,niech sobie idzie lulu.
Byłam wczoraj z Januszem na działce, wyczesaliśmy trawnik, powycinałam większość
suchcielców,kwitnią przebiśniegi, miłek ,śnieżyce i wawrzynek, krokusy dopiero puściły szczypiorek.
Ucałowania dla Ciebie i Twoich pomocników.
Syn laaa...ta temu przyniósł z przedszkola swoją wersję piosenki (cytuję):
Choć mam rączki małe i niewiele zrobię pomogę mamusi ,niech sobie idzie lulu.
Byłam wczoraj z Januszem na działce, wyczesaliśmy trawnik, powycinałam większość
suchcielców,kwitnią przebiśniegi, miłek ,śnieżyce i wawrzynek, krokusy dopiero puściły szczypiorek.
Pozdrawiam Elwira
- Miiriam

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu .. nie wiem jaki jest twój ból .. ale ja też walczę z bólem prawej ręki teraz mam właśnie zabiegi rehabilitacyjne po świętach jakieś specjalistyczne badanie w Krakowie ..
Tylko mój ból jest trochę mniejszy chyba - bo coś zrobię ( niewiele, ale zawsze ) ale pisanie daje mi w kość .. dlatego w wielu ogrodach jestem cichym gościem ....
Tak więc będę cię wspierać
Trzymajmy się 
Tylko mój ból jest trochę mniejszy chyba - bo coś zrobię ( niewiele, ale zawsze ) ale pisanie daje mi w kość .. dlatego w wielu ogrodach jestem cichym gościem ....
Tak więc będę cię wspierać