Zapraszam Jadzia1 -cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Tulipanku miałam 2 szt ale żadna nie doczekała lata niestety :( muszę kupić i spróbować jeszcze raz może się uda , widziałam na rynku były piękne :lol:
Zostawiam na dobranoc piękne Werbeny i lecę spać po jutro zaś trza skoro świt wstawać .

Obrazek

Obrazek

Dobranoc

:lol:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

;:8 Super widoczki :lol: , ja tez sadziłem werbeny :lol: , ładnie pachną ;:129 :lol: .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Pięknie Jadzieńko kwitną rh,śniedka żółtego nie znam,ale jest prześliczny.Ten kwiatek na kocyku jednak przewyższa wszystkie,ale musisz być dumną babcią :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu widok na Twój domek śliczny a Twoja Kochana Lenka ;:168 ale ma obstawę i to nie byle jaką ;:109
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Jadziu - Ty potrafisz ciekawie dokumentować wszystkie zdarzenia... - odprężyłam się, Lanuś świetnie pozuje i będzie w przyszłości tak samo jak Ty kochała roślinki i zwierzaczki...:)
x-o-1
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 cze 2007, o 20:16

Post »

Jadziu
Przecudnie kwitną Twoje rododendrony i werbeny. Śniadka jeszcze takiego nie mam :wink: - ładny.
A wnusia Lenka :shock: jak ona szybko rośnie, ładniusia panieneczka- ma bardzo dobrą obstawę :lol: :D

Ewa
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Jadziu ależ ta Lenka uśmiechnięta.. widac dobrze jej u babci :)

a pieski jakna paluszkach chodzą.. żeby krzywdy nie zrobić :)
Dobrze jej u Ciebie kochana...
z uśmiechami Iza
u liski
Bogusia2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2008, o 20:00

Post »

Jadziu cudnie ozdobiłaś roślinami domek, w którym mieszkacie. Tyle juz ochów napisano na jego temat, ale po prostu przejść koło niego obojętnie nie mozna. Masz prawdziwy talent i zmysł do dekoracji. Zdjęcie Lenki z trzema opiekunami możesz wysłać na wystawę fotograficzną. Jest jedyne w swoim rodzaju. Dzielna dziewczyna, że się psów nie boi. Każdy remot jest okropny, ale pocieszaj się jak będzie pięknie, kiedy się wreszcie skończy i wszystko będzie lśnić nowością.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie słonka kochane , ale się z tęskniłam za Wami :)
* Halinko kochanie ten kwiatek rozmnaża się z cebulki jak uda się go przetrzymać do wiosny to wielką przyjemnością sie podzielę się podzielę :lol:
*Joluś kochanie ja to mówię na Lenkę psiara bo nic się nie boi a wręcz przeciwnie ciągle wodzi za nimi wzrokiem i chce głaskać :lol:
*Zytko mam nadzieję ,że będzie kochać zwierzęta i roślinki :wink: mój zięć mówi ,że przecież ma najlepszych nauczycieli pod słońcem :lol:
*Ewuniu jak tylko kwiatek będzie miał tyle cebulek aby się podzielić to chętnie Ci wyślę , teraz stoi cały czas na dworze i każdy o niego pyta , bo widać go z daleka :roll: :lol:
*Izuniu staram się jak mogę aby Lenka miała u nas dobrze , ale ona jest radosna z natury i nie ważne kto ją trzyma lub do niej rozmawia , ona się się uśmiecha do wszystkich :lol:
*Boguś słoneczko dziękuję Ci bardzo za miłe słowa :) Kochanie remont ma trwać aż do zimy :? będzie przerwa w sierpniu , bo szefowa przyjedzie i potem od września dalej :? No cóż trza się uzbroić w cierpliwość :lol:
Dziś w końcu popadało, ale zrobiło się zimno tylko 10 st.
Coś jeszcze kwitnie w ogrodzie :wink:

Obrazek

Miała być fioletowa , a jest sami widzicie , ale pięknie pachnie :lol:

Obrazek

Obrazek

Rh nadal kwitną

Obrazek

Mam na utrzymaniu takie maluchy , robotnicy ścieli drzewo w którym maluchy miały gniazdko , próbowałam umieścić je z powrotem , ale niestety mam nie chciała już je karmić .Myślę ,że się uda je wykarmić , to już nie pierwsze maluchy którym pomagam .

Obrazek

Miałam takich gości , uciekły ze stadniny

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Och jak ją KOCHAM

Obrazek
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

JADZIEŃKO cóz sie dziwic każdy by Ją-Lenkę kochaną pokochał. Ale wspaniala z was parka. Buźka. Wszystko cudnie u Ciebie rośnie. pozdrawiamy :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jadziu, Lenka to najsłodsze dziecko pod słońcem :!: :D :D :D
...jest prześliczna ...a jaki ma rozbrajający uśmiech :!: :D ...cudna dzidzia :D
Różyczka mimo, że nie fioletowa jest bardzo ładna ...i jeszcze pachnie.... ;:333
Mam nadzieję ,że pod Twoją opieką ptaszki spokojnie opuszczą gniazdo ,jako zdrowe i szczęśliwe podlotki :wink: ...masz w sobie dużo ciepła i życzliwości a one mają szczęście ,że trafiły na Ciebie :!: :)
Miłego wieczoru Jadziu :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

Uwielbiam Twoje zdjęcia Jadziu.
Jesteś nadczłowiekiem, dlatego wychodzą Tobie ...takie z duszą :D
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Śliczne fotki - jak zwykle. Jednak Twoje zdjęcie z Lenką - najlepsze. Jest tak radosne, że człowiek mimo woli uśmiecha się patrząc na Was.
To pomarańczowe cudo ( :!: ) to śniedek wątpliwy. Jak najbardziej nadaje się do ogrodu, tylko trzeba wykopywać cebulki na zimę. Po cichu się przyznam, że poluję na niego. Widziałam tylko w kwiaciarniach. Ceny jednak oszałamiające jak za jedną cebulkę...
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Jadziulek prześlicznie wyglądacie obie Ty i niebieskooki Kwiatuszeczek.
Babunia zakochana po czubek głowy :lol: :lol: :lol:
Ja drugi tydzień u mojego Kwiatuszeczka w Olsztynie .Ogród musi sobie dać radę sam.
Remontu szczerze współczuję. To strasznie ciężka praca dla Ciebie.
Całuski przesyłam i życzę duuuuuuuuuuużo zdrowia.
Kaśka
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Musiałam zrobić przerwę bo dzieci piszczały i kolacji się domagały :lol: Cała trójka nakarmiona i do rana spokój , ale rano skoro świt zaczynają ćwierkać :lol: mój kanarek jak to słyszy to oczywiście się odzywa i mamy w domu ptaszarnie :lol:
* Kasiu a ja dziś całe popołudnie o Tobie myślałam :lol: i proszę jaka niespodzianka :) Kochanie to też pewnie jesteś bardzo szczęśliwa ,że kwiatuszka masz koło siebie :)
*tu.ja słonko dziękuję Ci za bardzo miłe słowa ,kochanie jak tylko mój kwiatek będzie miał tyle cebulek aby wszystkich obdzielić to oczywiście ,jesteś brana pod uwagę :lol:
*Agnieszko dziękuję :oops: Twoje serce jest jeszcze WIĘKSZE i gotowe zawsze do pomocy
*Cynthio chciałabym aby ptaszki szczęśliwie opuściły gniazdo i zimą przylatywały do stołówki , mam wielką nadzieję ,że się uda . Kochanie wszystkie dzieci są piękne i kochane masz rację :lol:
Basiu wiesz ,że nawet nie żał€ję ,że ta róża ma taki kolor , fioletowe coś nie bardzo u mnie rosły , myślę ,że ta poradzi sobie z naszym zimnym klimatem .Nie wiem nawet jak się nazywa :?
* Gosiu oj masz rację jej nie da się nie kochać :lol:

Wichura na podwórku więc je wniosłam do domu :)

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”