A to wygląda jakby perukowiec kwitł.....

AGNESS pisze:Witaj Anuś, super, że już jesteś z namiMam nadzieję, że świetnie wypoczęłaś i naładowałaś akumulatory do przyszłego roku
Piękne zdjęcia pokazałaś z działki, jeszcze tak dużo roślinek Ci kwitnie
prześliczne mieczyki, dalie cudo
strasznie mi się podobają
i jakie hortensje nadal piękne, moja już w jesiennych barwach
![]()
Mariolu, to nad gwiazdą to szkarłatkacoma95 pisze:Aniu - a co to jest nad "gwiazdą" ?
Dzisiaj kupiłam 2 hortensje bukietowe i nadal czuję niedosyt :P
A następna kobiałka malin nie wyląduje ani w zamrażalniku ani w cukrze ale w spirytusie
Oleńko, to tak jak z moją na pniualeksandra odwazna pisze:Aniu piękne ujęcie hortensji bukietowej , moje , przy nich to jakieś lichotki
Bo to kwitnie perukowiecgrazynarosa22 pisze:AniuIle u Ciebie kolorów jeszcze kwitnie
![]()
tak pięknie jest w Twoim ogrodzie
![]()
A to wygląda jakby perukowiec kwitł.....![]()
Iwonkoonka37 pisze:Anusiu, śliczności u Ciebie kwitną, faktycznie w tych hortensjach można się zakochać... ja sobie też muszę zrobić miejsce bo w tamtym roku tak wszystkiego (podobnego) nawciskałam żeby nie było pusto że teraz będę musiała przeżedzić, bo po co mi co kawałek ta sama roślinka jak jesz jeszcze mnóstwo takich których nie mam
JadzieńkoJadzia1 pisze:Aniu a czy ja też mogę prosić o parę nasionek szkarłatki![]()
Twoja hortensja jest większa od moje , moja ma pąki ale nie wiem czy zdąży się rozwinąćbo są jeszcze bardzo maleńkie
![]()
Piękne zdjęcia Aniu