Ogród Igi - cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Marcinie, to złudzenie optyczne, ja mam działkę 700 metrów , w tym ogrodu tylko 500.Mutari pisze:Witaj igo , masz piękny ogród , moje marzenia żeby mieć taką powierzchnię. U mnie jest tylko 4,5 ara, więc nie mam gdzie szaleć.
Właśnie usilnie dzielę go na kawałki, aby wydawał się większy.Co myślisz o magnoli?Ta moja ta jest mała - gwiaździsta, a to większa to japońska. Wydaje mi się ,że przypomina Twoją.
Igaiga23 pisze:Marcinie, to złudzenie optyczne, ja mam działkę 700 metrów , w tym ogrodu tylko 500.Mutari pisze:Witaj igo , masz piękny ogród , moje marzenia żeby mieć taką powierzchnię. U mnie jest tylko 4,5 ara, więc nie mam gdzie szaleć.
Właśnie usilnie dzielę go na kawałki, aby wydawał się większy.Co myślisz o magnoli?Ta moja ta jest mała - gwiaździsta, a to większa to japońska. Wydaje mi się ,że przypomina Twoją.
moja ma 753m z tego jakieś 400 to ogród
Iga rabata rewelacyjna... ale co to jest ten kokos? I skąd go masz?
ooo Comie już wyjaśniłaś... czyli rozumiem, że do kwasolubnych? ale skąd go wziąć?
Przy zdjęciu brunery/żywokostu zamknęłam oczy ... po co mi kolejne chciejtwo ? Moje mi wystarczą
a magnolii kwitmnącej Ci zazdroszczę... kupiłam ale zamiast kwiatów ... poazały się liście.. w przyszłym roku będę się cieszyć kwieciem... mam nadzieję
ooo Comie już wyjaśniłaś... czyli rozumiem, że do kwasolubnych? ale skąd go wziąć?
Przy zdjęciu brunery/żywokostu zamknęłam oczy ... po co mi kolejne chciejtwo ? Moje mi wystarczą

a magnolii kwitmnącej Ci zazdroszczę... kupiłam ale zamiast kwiatów ... poazały się liście.. w przyszłym roku będę się cieszyć kwieciem... mam nadzieję

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tess , nie wiem dlaczego, ale wydawało mi się ,że Ty masz duży ogród.
Jolu, szachownice są fajne, bo nie trzeba ich wykopywać, rosną dosyć wcześnie i zawsze się zmieszczą pomiędzy innymi roślinkami.
Lisko, magnolia bardzo kapryśna, właśnie przemarzła po przymrozkach i po kwiatach.I znów rok czekania na następne.
Tess, mognolie mam trzy , ale każda inna.Jeszcze BETY za mną chodzi. Hmyyy?
Gieniu, ja już się wyleczyłam z kiermaszy, ceny dużo wyższe niż w szkółkach.
Tulipany na przywitanie gości.

Wisienka ozdobna NN, gratis za szkółki.

Gorące narcyzy.

Jolu, szachownice są fajne, bo nie trzeba ich wykopywać, rosną dosyć wcześnie i zawsze się zmieszczą pomiędzy innymi roślinkami.
Lisko, magnolia bardzo kapryśna, właśnie przemarzła po przymrozkach i po kwiatach.I znów rok czekania na następne.
Tess, mognolie mam trzy , ale każda inna.Jeszcze BETY za mną chodzi. Hmyyy?
Gieniu, ja już się wyleczyłam z kiermaszy, ceny dużo wyższe niż w szkółkach.
Tulipany na przywitanie gości.
Wisienka ozdobna NN, gratis za szkółki.
Gorące narcyzy.