Skromny ogród Joli - 2009r cz.2
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko Kochana dziękuję Ci bardzograzynarosa22 pisze:Niby tak-ale czy to ona będzie-to nie wiem....nie kwitła a rosła w innym miejscu-liście niby takie same ...hihihih,,,zobaczysz...najwyżej wykopiesz...hihihih

- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Ja też kupiłam na targu taką bylinę -roślinkę i jutro jak będą znowu kupię więcej, bo nie wiedziałam że mają taki piękny kwiaty, u mnie pokazał się właśnie też - wprawdzie jedynaczek.evluk pisze:Piękne roślinki- czy ta roślina o czerwonych kwiatach to Kuklik?![]()
Przynajmniej tak mi się wydaje......![]()
Pozdrawiam
- maakita
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
Sprawdź, czy to nie nornice, u mnie trochę roślin załatwiły, a wyglądało to podobnie jak z Twoim migdałkiem (na wiosnę wszytko ładnie i nagle zaczyna schnąć)jollla500 pisze:Aniu tak na ostatnim zdjęciu jest krzewuszka, pierwszy raz zakwitła u mniez czego bardzo się cieszę
dziś zauważyłam że mój migdałek krzaczasty zaczął usychać
na wiosnę zaczął pięknie wypuszczać listki a teraz schnie
czyżby pies go osiusiał
![]()
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krzysiu bo ja jakoś oprzeć się nie mogęPriam pisze:Jolu w tym roku zrobiłaś ogromne zakupy. Kidy Cię nie odwiedzić to Ty kupujesz nowe rośliny

Ewuś zaproś Grzesia do swojego wątku......też jest dobry w te klocki

Zytko ja jeszcze dokupiłam nasionka kuliku i wysiałam

Madziu to nie możliwe aby nornice

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Jolu! Trochę spóźnione komentarze ale wybacz - nie jestem u Ciebie codziennie
Tytoń pięknie pachnie (wieczorem), sam się rozsiewa i w ogóle fajna roślina. U mnie zawsze pojawiał` się z kompostem na rabatach (nasionka).
Potwierdzam za Grześkiem - to żółte to posłonek. Ładnie się rozrósł. No i kuklika udało Ci się pełnego upolować. Gratuluję

Tytoń pięknie pachnie (wieczorem), sam się rozsiewa i w ogóle fajna roślina. U mnie zawsze pojawiał` się z kompostem na rabatach (nasionka).
Potwierdzam za Grześkiem - to żółte to posłonek. Ładnie się rozrósł. No i kuklika udało Ci się pełnego upolować. Gratuluję