Witam Olu.O narcyzach pisałem już wcześniej-katastrofa.Tylko te na wcześniejszych fotkach są ok.reszta to tradycyjne nawet gorzej bo wielkości3cm.Nie mam zdrowia sprawdzać co od kogo.Lepiej się nie denerwować.Olu jak się ma wnuczek,nasza najmłodsza rządzi .Pozdrawiam
Witam Tadeusz
Podglądając Twoje pomysły. Na rondo narcyzowe zamówiłam lilie i canny- chyba wspólnie dają radę ???
Mam prośbę-popatrz na moje koło obok fontanny- co byś tam Ty proponował ?
Pozdrawiam
Witaj Alino.Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia,ale dla mnie oczywiście z liliami,liliowcami których mało u Ciebie widzę.Dla wiosennego kwitnienia ładnie tak.
Przejrzałam cała Twoja galerię- ale miałeś ucztę dla oczu i ducha !!!
Muszę się "doedukować "gdzie to jest i kiedy najlepiej odwiedzić !
Dla mnie numer jeden to storczyki. Wierzyć się nie chce,że to kompozycje "żywych " roślin -nie ścięte kwiaty. Cudo. W sumie można by poeksperymentować.......
Dużo pięknych zdjęć zrobiłeś w Holandii
Wnuczek skończył dziś 5 miesięcy.
Był z odwiedzinami na działce , podobają mu się wiewające gałązki.
Czytałam wcześniej o narcyzach ale myślałam , że następne będą już ok.
witaj Tadeuszu właśnie zakończyłam ogląd twoich tulipanów ....to szał kolorów .zazdroszczę możliwości oglądania takich miejsc
czekam na fotki z woliery
Tadeusz a ja myślałam że to Twoje piękne , ale już wiem , obejrzałam zdjęcia z podanego linku , coś niesamowitego chciałabym mieć to wszystko u siebie.
witaj Tadeuszu mam pytanie a zarazem wielka prośbę .czy jesteś szczęśliwym posiadaczem liliowca STELLA D`ORO a jeśli tak to czy możesz odsprzedać potrzebującemu człowiekowi .idąc za twoja namową chce obsadzić nim kaskadę bo gdzieś mało u mnie tam buszu a ta odmiana ponoć jest fajna wiem że ty masz ich sporo więc..........