Grzesiu skopałam i to w 2 róznych miejscach-na co mam czekac jak u mnie cieplo.
błagam nie pokazuj mi tych cudności, bo ja zbankrutuje. W AIG musze brać kredyt -właśnie oferta mi przyszła na 5000zl. To co poszaleC??-Żartuje w zyciu juz żadnych pożyczek
Joluniu-prosze Cie.
jaka tam ze mnie pracująca/robie bo muszę za nas dwoje.
Ale moja wymarzona szklarenka i w tym roku nie stanie
Bo kto mi ja zrobi??/
Chyba, że jak ja już nie będę miała co robic to sie za nią zabiore.
Na szczęście mam pałąki i folie to zawsze namiocik postawie w razie cos
wiem skarbie i dziękuje Jolcia. takie były plany na pocżatek wiosny-do wypadku. Ale tak jak powiedziałam dla mnie pła, młotek, i szklo nie straszne- jeśli będzie trzeba to sama zrobię??
GIGA podziwiam Cię ,bardzo :!:Dziewczyno ile siły w Tobie i zapału. Wiesz może w firmie ,która wymienia okna mają stare po wymianie .Nadają się one na szklarenkę,szkielet to Ci jakis facet znajomy zrobi ,popytaj ,może akurat.
własnie dziewczyny kochane- ja juz mam okna-tylko szkieleta trzeba. Stara altanka czeka na rozbiorke a z niej dużo zdrowych desek-więc i szkielet juz bedzie, tylko zbudować .Jak sie zaprę to ....dla chcącego ....
Witaj Iduś.
Ty już po kawce, bo ja w takcie.
U mnie ciepło-od rana świeci słońce. Więc już rozmyślam, co tam dzisiaj mam do zrobienia.hihi.
Miłego dnia wszystkim forumkom
Witaj Gigo obejrzałam ofertę której link przysłał Grzesiu no i oczywiście chciałoby się zamówić z róż wielkokwiatowych
Blue River,Fantasia Mondiale,Kleopatra,Parole,tylko z kąt brać na wszystko pieniądze
Gigo mam w swoim zeszycie jeszcze wpisane dla Ciebie marcinki nie wiem czy mogę wysłać po tej ostatniej aferze.
Genia
Ależ u Ciebie Giga -szaleństwo!! Oczywiście pozytywne!Też tak lubię ale jeszcze u mnie nie ma takich możliwości.Dlatego wędruję po działkach i ogródkach i podglądam.
pozdrawiam z chłodnego południa.
Maryna.