Ogród - hal1959 - cz.2
- Agawa
- 1000p
- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W sprawie kompostownika to miałam zgrzyt z szanownym m... bo on takie małe coś chciał kupić w Lidlu. A działka a 1400 m cała. Więc zaczełam tłumaczyć, że duża powierzchnia, i może do lata nam wystarczy ale póżniej to już nie bardzo.. Ustąpił, i przyznał rację
A w sprawie areatora to ja się nie wypowiadałam, nie będę
z tym na działce latać 

A w sprawie areatora to ja się nie wypowiadałam, nie będę

- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W sprawie kompostownika też muszę pomyśleć,mam mały ogród i na razie korzystałam z kupnego torfu i ziemi ogrodowej,na jesieni od sąsiada z obornika skorzystałam i trochę nanosiłam do siebie na rabaty i wiosną też trochę skorzystam
,jak mnie nie pogoni
.Na przyszłość jednak trzeba będzie zrobić swój kompostownik,myślę,że M mi zrobi coś na wzór Twojego.
Ja bym tam polatała z tym areatorem,ale nie na 1400 m

Ja bym tam polatała z tym areatorem,ale nie na 1400 m

Halinko ja też o takim kompostowniku myślę i myślę jak najlepiej go zrobic samemu...
Lidziu ja tam bywamu Ciebie ... świetny kompostownik.... widziałam go na aledrogo i trochę drogi
Lidziu ja tam bywamu Ciebie ... świetny kompostownik.... widziałam go na aledrogo i trochę drogi

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Aszka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie po remoncie zostały panelowe grzejniki.W tyle ogrodu pod orzechem zrobili mi wielką skrzynię i tak wsypuję wszystko.Najgorzej jest z wybieraniem.Jesienią musiałam się mocno podkopywać do dobra które składałam od wielu lat.W tym roku zrobię taki szybki z trawy którą kosimy i resztek roślin.Żeby był na jesień.A odpady kuchenne niech się "kompostują" :P :P mam wrażenie,że trwa to dłużej