Miejsce na ziemi -Ave cz.2
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Powinien dać, z tego, co czytam na forum. A czemu nie dwa?EdytaB pisze:A jak to jest z pomidorkami koktajlowymi? Czy jak dla takiego laika jak ja 1 krzak na próbę w donicy da radę??
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu, nic złego się nie stało 
Koktailowe dobrze sobie radzą
Podpędzisz je w domku, zahartujesz na dworze w dzień (na noc do domu) i będziesz miała szybciej niz gruntowe - duże 
Ja dostałam kilka nasionek koktailowych żółtych i też wysiałam parę dni temu . Zreszta siałam koktailowe wcześniej też w dwóch terminach, żebym potem miała pomidorki dłużej. Jak jedne się skończą (te wcześniejsze) to potem zaowocują te późniejsze
Iguś - niestety, mamy przechlapane z tą pracą zawodową. Ja tak bym chciała potyrać (za darmo
) na działce, a nie przy biurku (choć za kasę)... 

Koktailowe dobrze sobie radzą

Ja dostałam kilka nasionek koktailowych żółtych i też wysiałam parę dni temu . Zreszta siałam koktailowe wcześniej też w dwóch terminach, żebym potem miała pomidorki dłużej. Jak jedne się skończą (te wcześniejsze) to potem zaowocują te późniejsze

Iguś - niestety, mamy przechlapane z tą pracą zawodową. Ja tak bym chciała potyrać (za darmo

też się zastanawiałam nad pomidorkami koktajlowym, mowisz Evo, że urosną w donicach?
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.