Ja i tak nie będę jadła choć bardzo lubię zrobię sobię jaką surówkę i kawałek gotowanego mięska z kurczaka, Dziś się ważyłam i schudłam tylko 2 kg przez 2 tygodnie. / w sumie tylko 10 kg/ nie jwstem z siebie zadowolona powinnam chodzic na basen to więcej bym chudla
Gieniu- tyle razy zaglądam do ciebie, choć nie zostawiałam swojego śladu - dlaczego - nie wim?
Ale wydaje mi się, że z zachwytu. Masz takie bogactwo kwiatów i jestem godna podziwu - jak udaje się tobie i innym opanować wszystkie wymagania tych roślin. U mnie, choć też mam troche kwiatków - to często mi przepadają bez echa.
Witaj Reniu cieszę się że w końcu tak naprawdę wpadłaś do mnie . Ja sama nie wiem jak to się dzieje że moje kwiaty tak pięknie rosną. Odziedziczyłam chyba ten dar po mojej mamie ,
Geniu wcale nie zawiodłaś, zdjęcia kwiatów są przepiękne przecież wiosna tuż tuż i będą nowe, a jak zatęsknię za latem to wrócę do pierwszych stron Twojego wątku Gify też są piękne, to takie wirtualne lato.
Ja zimę lubię byle było trochę śniegu i niezbyt duży mróz. Zawsze jak pierwszy śnieg pada to wychodzę na dwór i cieszę się jak dziecko. Zawsze tak było nawet jak byłam dzieckiem