Witaj HALINKO.
Wydaje mi się,że ta róża to "Abraham Darby".
Na działce prawie wszystko zrobiłam.Cieszę się,że wszystkie róże mają kopczyki.Zostały mi do przywiezienia do piwnicy dalie i parę nasion które zebrałam.Od wczoraj pada u nas deszcz,to dobrze bo było już bardzo sucho.
Miłego dnia.
EWA witaj!
Jesień na całego.Na ogrodzie pusto.Mam jeszcze trochę do skopania za altaną,ale nie wiem czy będę miała okazję.
Boję się trochę jeżdzić ponieważ mam obawy czy nie będę sama na 600 -set ogrodach.
Pozdrawiam.
MARTA
Orliki wszędzie mi się sieją.Wyrastają w najmniej oczekiwanych miejscach.Jeden wyrósł w środku funkii.Zaczęłam je tępić.
Róże pojedyńczo jeszcze kwitną.Dalia zakwitła,zrobiłam jej zdjęcie a na drugi dzień zmarzła.Krokusy jesienne kwitną wszędzie.
Cebulki posadziłam zostało mi tylko sporo drobnych tulipanów.Sporo tulipanów posadziłam do donic piętrowo.Nigdy więcej wykopywania tulipanów.
Miłego dnia.
ALU!
Cebulę zimową i czosnek posadziłam.Póżną jesienią boję się tam jeżdzić.Ogród mam prawie na środku ogrodów a jest ich ok.600.
Nawet latem są dni ,że na alei jestem prawie sama.
Miłego dnia.Trzymaj się.
DOROTKO witaj.
Dzielżan kwitł pierwsz rok i jak na razie był średniego wzrostu,mam nadzieję taki będzie.
Kosmosów Ci u mnie dostatek.
Serdecznie pozdrawiam.
LUCYNKO!!
Dziś od rana pada drobny deszczyk a teraz wyszło sobie słoneczko.
Na działce niestety buro i ponuro.
Kwitnie masa jesiennych krokusów i parę różyczek,reszta zmarzła.
Miłego dnia.Trzymaj się.
ANIU!
No niestety część kwiatów zmarzła,reszta przekwitła,popis dają jesienne krokusy.
Dziś pada deszcz na zmianę ze słońcem które wychodzi czasami zza chmur.Z drugiej strony dobrze,że pada bo bylo już bardzo sucho.
Miłego dnia.