Iwonko, kiszonki można robić cały rok. Teraz możesz kisić marchew, rzodkiewki, śliwki (twarde), gruszki, kapustę, paprykę, kalafiora białego i romanesco, buraki, rzodkiew, rzepę, czosnek... osobno i w dowolnych kombinacjach. Smacznego!
Co do czasu, to zawsze miałam go mało, ale teraz mam go znacznie mniej. Nawet trudno znaleźć siły na czytanie, a zawsze to bardzo kochałam. TV nie oglądam od dawna, a na net też czasu brakuje. Ja bardzo dużo pracy przynoszę do domu, taka specyfika. To mi "zjada" od 2-3 do 6 godzin dziennie. Jedzenia też mnóstwo przygotowuję w domu, staram się jak najmniej kupować żywności przetworzonej w sklepie. A poza tym lubię to, kuchnia to mój najlepszy relaks poza górami.
Na szczęście mam dużo zdjęć, jest co pokazywać teraz.
Zapraszam Was do sierpniowej wędrówki po Worku Raczańskim w Beskidzie Żywieckim. Pętelka z Rycerki Górnej przez Wielką Raczę i Przełęcz Przegibek.
Następnym razem pokażę zdjęcia z wrześniowej działki.
