Te falbaniaste liliowce śliczne! I wpadła mi w oko ta hortensja Great Star, jeszcze takiej nie widziałam!

Fajny widok kąpiących się ptaszków, my też zostawiamy wodę dla różnych żyjątek, bo im też, tak samo jak nam, doskwiera upał

Miłego weekendu

Dominiko, współczuje Ci tej pracy. Sama czasami czuję się głupio z tym wykopywaniem i wkopywaniem. No cóż, jak chce się mieć ładnie to trzeba włożyć troszkę wysiłku.Amanita pisze:Ewo, już właśnie sprawdziłam, że Great Star jest bukietową i bardzo mnie to ucieszyło
Ja też planuję podnieść poziom rabat, ale to już na pewno nie w tym roku, bo za dużo mam na głowie, zresztą przeraża mnie to wykopywanie![]()
Powodzenia w pracach ogrodowych
Ewelinko,nawet nie wiesz jak coraz mniej mi się chce chciećewelkacha88 pisze:Witaj Ewo. No właśnie - kosaćce
. Przecież to już niedługo wrzesień a ja nie mam dla nich rabaty
. Muszę zapytać jak się sprawy mają
. Ciekawa jestem czy wszystkie odmiany dostaniemy , czy dużo wypadnie . Faktycznie, takie rośliny powinny dać radę
. Ja na razie nie mogę się rozkręcić z zakładaniem nowych rabat , cierpliwie czekam . Może w przyszłym roku będę mogła już część roślin przesadzić w docelowe miejsce na nowej części działki. Zobaczymy. Ładna ta pigwa
. Pozdrawiam
.