Nasze 1500 m2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Nasze 1500 m2

Post »

Tereniu dziękuję w imieniu kwiatuchów ;:oj Moje inne bródkowe też dopiero pąki mają
Olu słodziak gdy śpi, a czasami zmienia się w ;:214 ;:306 Orlik jeszcze jeden mi nie zakwitł...
Iwonko bez to Krasawica Moskwy, zeszłoroczny prezent urodzinowy :D Też mi się baaardzo podoba, a do tego jak pachnie ;:173
Soniu dziękuję ;:196 A co to Godflame?
Ewelinko oj tak pieseczek to skarbnica pomocy, jeśli trzeba wykopać nornicę razem z połową roślin na rabacie zawsze można na niego liczyć ;:224 Orliki też lubię, ale jak nadal będę taka "kochliwa" to te 1500 m2 z pewnością mi nie wystarczą ;:223
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Małgosiu,cudowne masz irysy ,tak je lubię ,i bez i orliki,ile radości takie kwitnące roślinki wprowadzają w nasze życie ,chyba bez nich byłoby nam bardzo trudno,,pozdrawiam i pięknego dnia życzę ;:196
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Martuś oj tak, ja już nie wyobrażam sobie życia bez nich ;:185 Choćbym nie wiem jak zły dzień miała to wystarczy jedno spojrzenie na nowo zakwitły kwiat, żeby na mojej japce pojawił się uśmiech :D
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Małgosiu :wit
Piękne masz kolorki irysków i dość fajnie posadzone ;:63 ;:63
Orliki piękne , tez je lubię :)
piesio śliczny, no musi obchód swojego ogrodu robić, nie tylko pancia.Ja mam wszędobylską kotkę -Fione :)
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Małgosiu masz piękną kolekcję irysów. Bardzo je polubiłam w tym roku. I orlików masz dużo. Fajne są ze względu na mnogość kolorów i form. ;:215
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu anabuko Fionę widziałam w twoim wątku - sliczna dama ;:215 Piesiowi obchód najlepiej się robi w moim towarzystwie, najlepiej lubi, gdy jestem zajęta pieleniem, bo wtedy ma mnie na swojej wysokości i łatwo mu wpakować łepetynę pod moją pachę do głaskania :lol:
Aneczko iryski i mnie ujęły, dokupiłam sobie jeszcze w tym roku :lol: Długo już masz iryski? Czy siewki powtarzają cechy rośliny matecznej, czy też uzyskam jeszcze więcej różnych? Bo ja mam od niedawna i nie wiem jak to z nimi jest...

Czy pamiętacie jak zazdrosciłam wam magnolii i wisterii? Już nie muszę - dzisiaj dostałam na urodziny przepiękne sadzonki obydwu śliczności ;:138 :heja I to nawet w takich kolorach jak mi się podobały najbardziej :tan
majreg
200p
200p
Od: 11 maja 2015, o 09:11

Post »

Śliczne iryski ;:3 , a jaki porządeczek u Ciebie i tak dużo przestrzeni dla roślin. Pełen komfort.
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Małgosiu sto lat i jeszcze dłużej na te 18te urodziny... ;:196 ;:114
Aby roslinka pięknie ci rosły i umilały codzienność. Piękne prezenty dostałaś... ;:138
Awatar użytkownika
Ann_85
1000p
1000p
Od: 26 mar 2010, o 14:00

Post »

Wszystkiego najlepszego! ;:196 Jakże szaleńcom ogrodowym łatwo kupić prezent, zawsze wiadomo, że centrum ogrodowe to właściwy kierunek :;230

Chyba że urodziny ma się w lutym jak ja ;:222

Jeszcze raz urodzinowe uściski! ;:168
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia i zdrowia! ;:168

Aniu -Ann85 urodziny w lutym to nic straconego. Są jeszcze roślinne zakupy w internecie. ;:215 Ja też mam urodziny w lutym i wtedy właśnie kupuję sobie powojniki w prezencie urodzinowym od Ema. ;:224
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochane bardzo dziękuję za życzenia ;:cm ;:cm ;:cm

Ulu oj wierz mi, że w tamtym roku wcale nie było tyle miejsca... Wiosną reorganizowałam większość rabat i tylko dlatego jest na nich trochę więcej miejsca ;:224
Olu prezenty trafione w dziesiątkę ;:108 Na dodatek są to już duże rozrosnięte okazy, więc mam nadzieję, że już wiosną będę się cieszyć ich kwitnieniem :D
Aniu Ann oj tak, zielonego nigdy mi dość, więc z każdego takiego prezentu skaczę z radości ;:138 Aneczka dobrze podpowiada, zawsze istnieje internetowa przedsprzedaż roślin :wink: Albo bony zakupowe...
Aneczko ale mnie rozbawiłaś tym kupowaniem sobie prezentów od ema :;230
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Gosiu, pomyślności w życiu i w ogrodzie, zdróweczka i wytrwałości w dążeniu do celu. ;:167 ;:196
Ja też kocham takie prezenty a podarowane od serca będą Ci pięknie zdobić ogródek. ;:138 ;:138
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Stasieńko dziękuję za życzenia ;:cm Wszystkie przyjmuję z przyjemnością, zwłaszcza te odnośnie zdrowia, bo coś chyba "7 lat chudych" właśnie zaliczam :wink: To fajnie, że nasi bliscy już dobrze wiedzą, czym nas uszczęśliwić :lol:
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Gosiu,to dużo zdrówka i siły ,żeby się w ogrodzie działo, oj ciągle działo i żebyś dłuuugo mogła się cieszyć swoim ogrodem, tak 100 lat ,albo więcej ;:196
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

clem3 pisze:Zuziu ja myślę, że to przez ten przymrozek :( Mojej też zmroziło młodziutkie listki, ale na szczęście wtedy mało miała i szybko się zregenerowała. Długo już masz swoją? Nigdy ci się nie przebarwiła? A może ty masz inną odmianę? Bo tylko pstrolistna się przebarwia, a są jeszcze np. ostrolistne i te chyba nie "dziwaczą"
Małgosia ja swoją kupiłam jako aktinidia pstrolistna dr szymanowski. Mam ją czwarty sezon i pstrych liści brak. Mam nadzieję że nie była pomyłką. Oznaczenia miała dobrze przymocowane, bez szans żeby ktoś przełożył. Chyba że już w szkółce przy pakowaniu... ja kupiłam ją już w ogrodniczym.
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”