Nowe życie w starej chatce
Re: Nowe życie w starej chatce
Ślicznie 

Chałupka przystrojona, kociaki wyluzowane, choinka już ubrana, no to co jeszcze Ci zostało?
- kasia100780
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Daria_Eliza
- Od: 26 lut 2013, o 01:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Skąd my to znamy, ubrana choinka - najlepsza zabawka dla kota! 

My ubieramy choinkę w wigilię - tzn. chłopaki ubierają.. przynajmniej mają jakieś zajęcie
I też się zastanawiam co kot będzie z nia wyczyniał... Już nawet kombinowałam, żeby tylko łańcuchami ozdobić.
Kasiu, a Twoje kociaki też chyba jeszcze roku nie mają? Przyjdzie jeszcze nam pare lat poczekać nim choinka przestanie ich do psot kusić.

Kasiu, a Twoje kociaki też chyba jeszcze roku nie mają? Przyjdzie jeszcze nam pare lat poczekać nim choinka przestanie ich do psot kusić.

- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
My w tym roku do pokoju z choinką kota nie wpuszczamy. Miki po prostu szaleje.
Był z nami jak ją ustawialiśmy. Upodobał ją sobie jako drapak. W dodatku właził na samą górę i gryzł galązki. Zdjąć się nie dawał. Warczał.
Mam ubrane schody na górę i tam codziennie zbieram z podłogi ozdoby, bo zdaniem kota ewidentnie nie wiszą tam gdzie powinny.

Był z nami jak ją ustawialiśmy. Upodobał ją sobie jako drapak. W dodatku właził na samą górę i gryzł galązki. Zdjąć się nie dawał. Warczał.

Mam ubrane schody na górę i tam codziennie zbieram z podłogi ozdoby, bo zdaniem kota ewidentnie nie wiszą tam gdzie powinny.

Kociambry mają charakterki, ale to chyba z wiekiem nie przechodzi
Piękna ta Twoja chatka na święta- u mnie jeszcze młyn

- majalis2013
- 500p
- Od: 20 mar 2013, o 08:10
Jak żyła moja Antonina, to w suficie był haczyk do którego przywiązywało się choinkę
Mały czarny diabełek( 3,5 kg jako dorosła kocica) latała po niej jak strzyga.

Agata
Przejrzałam wątek i jestem pod wrażeniem metamorfozy
Gratuluję też samozaparcia w dążeniu do wymarzonego domu i ogrodu 

- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Kociaki pod choinką jak futrzaste prezenciki
Kasiu, jak tak dalej pójdzie, to przyjdzie Ci kupić nowe bombki... plastikowe

- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Kasiu tak pięknej choince kociaki się nie oprą.
Dobrych, radosnych świąt. 

- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
A ja z wnukami dzisiaj stroję choinkę ..Moje kotki siedzą na oknie ale z drugiej strony bo są ogrodowe,dzisiaj znowu pod drzwiami leżała myszka .Chyba robią na złość córce bo się ich boi ..
Wesołych świąt..
Wesołych świąt..
- kasia100780
Mają 7 m-cyvimen pisze:My ubieramy choinkę w wigilię - tzn. chłopaki ubierają.. przynajmniej mają jakieś zajęcieI też się zastanawiam co kot będzie z nia wyczyniał... Już nawet kombinowałam, żeby tylko łańcuchami ozdobić.
-- 23 gru 2015, o 20:44 --
Moje ze schodów też zrzucają bombki, dzisiaj je zamknęłam w kibelku bo już na choince siedziały, pełno igieł postracaly, no i oczywiście z doniczki chcą sobie kuwete zrobićDorota71 pisze:My w tym roku do pokoju z choinką kota nie wpuszczamy. Miki po prostu szaleje.![]()
Był z nami jak ją ustawialiśmy. Upodobał ją sobie jako drapak. W dodatku właził na samą górę i gryzł galązki. Zdjąć się nie dawał. Warczał.![]()
-- 23 gru 2015, o 20:45 --
O tak. Wszystko co bimba muszą dotknąćDaria_Eliza pisze:Skąd my to znamy, ubrana choinka - najlepsza zabawka dla kota!
-- 23 gru 2015, o 20:45 --
Ja mam nadzieję że im przejdziePatiLu pisze:Kociambry mają charakterki, ale to chyba z wiekiem nie przechodzi![]()

-- 23 gru 2015, o 20:46 --
Niezły pomysł z tym haczykiemmajalis2013 pisze:Jak żyła moja Antonina, to w suficie był haczyk do którego przywiązywało się choinkęMały czarny diabełek( 3,5 kg jako dorosła kocica) latała po niej jak strzyga.
-- 23 gru 2015, o 20:47 --
Witaj. Dziękuję. Jeszcze dużo pracy przed namiPola_a pisze:Przejrzałam wątek i jestem pod wrażeniem metamorfozyGratuluję też samozaparcia w dążeniu do wymarzonego domu i ogrodu
- kasia100780
O nie. Miałam już w tym roku kupić nowe, bo te kilka lat mają i mi się znudzily. Dobrze że nie kupiłamsweetdaisy pisze:Kociaki pod choinką jak futrzaste prezenciki![]()
-- 23 gru 2015, o 20:49 --
Jak widać nie mogą się oprzećcyma2704 pisze:Kasiu tak pięknej choince kociaki się nie oprą.Dobrych, radosnych świąt.

-- 23 gru 2015, o 20:50 --
Moje też miały być ogrodowe ale żal mi ich..maniusika pisze:A ja z wnukami dzisiaj stroję choinkę ..Moje kotki siedzą na oknie ale z drugiej strony bo są ogrodowe,dzisiaj znowu pod drzwiami leżała myszka .Chyba robią na złość córce bo się ich boi ..
Wesołych świąt..
A myszke to w podziękowaniu przyniosły.
- kasia100780