Reniu Ilonka pierwiosnki zimę przeżyły u mnie też już coraz trudniej coś upchnąć więc zaczęłam piąć się do góry.
Mam jeszcze kawałeczek nieużytku, który w tym roku chcemy z eMkiem doprowadzić do porządku i wtedy w przyszłym roku prawdopodobnie będę mogła co nieco posadzić. Marysiu mnie też w epimedium listki zauroczyły, chociaż niektóre mają malutkie ale piękne kwiatuszki Jadziu bratki co roku sadzę wiosną na balkonie i w ogródku, a w tym roku mam z własnego siewu
Witaj Ewuniu,ogród pięknie ułożony i tyle nowych roślin,wymaga to dużo pracy ,ale dla takich widoków warto ,pięknie jest w Twoim ogrodzie,miłego dnia zyczę
Ewuniu zakupy powojnikowe Przeczytałam, że oddzielasz je od tuji. Też posadziłam je przy małych tujach, ale niczym nie odgrodziłam Chyba jeszcze nie jest za późno? Z czego zrobiłaś przegrodę?
Rabata hostowo-żurawkowa pięknie wygląda
Ewuniu spora kolekcja host się uzbierała, a żurawki widzę w zielonej barwie Cię zauroczyły ja też lubię takie zielone, a nawet wolę żuraweczki Grządka elegancka i piwonia będzie kwitła, ja na swoją majową muszę jeszcze trochę poczekać, ale ja mam i bardzo się cieszę