Margolciu mrożę wszystkie zioła i cebulkę siedmiolatkę pokrojoną i szczypiorek też, bardzo dużo używamy mrożonej bazylii, tylko że ja mrożę w pudełkach po margarynie mojego M (tej niby zdrowej) oczywiście z opisem na wieczku. Szczypiorek daję do jajecznicy czy serka i mnie smakuje

A suszę też niektóre zioła i jak pisałam robię taką mieloną swoją mieszankę
Bea zamrożony kawałek lata!
Joasiu a zrób zdjęcie swojej mięty i wstaw u mnie, bo chętnie zobaczę ....niestety ja Ci jej nie nazwę bo większość moich to nn
Martuś ale się rozszalałaś..... no ale teraz już posadź to wszystko, chyba trzeba będzie nową rabatę zrobić. No i fajnie, że poznałaś tyle forumek, to są świetne spotkania
Ja dzisiaj wsadziłam część roślin od Ciebie, ale jeszcze mi zastały chyba trzy doniczki....oczywiście róża, bo chcę jej znaleźć dobre miejsce
A poza tym posiałam fasolki w polu, porobiłam grządki ! wsadziłam selery i .....a ogórki posiałam z koprem

wsiewałam jednoroczne, bo nasion mam duuużżooo!
A to wydarty kawałek trawnikowi a właściwie nieużytkowi
rabata jeszcze będzie poszerzona i czymś obrzeżona.
Zakwitły mi orlik sieweczka, biały bodziszek, barwinek var. i moja ulubiona firletka poszarpana
Moja Krasawica ma tylko jedną kiść....chodzę i wywąchuję ten zapach
Źle za mną ,,,na wschód słońca nie mogę wstawić, do zachodu nie wytrzymuję ze zmęczenia....chyba się ,.,,,,