Kochani u mnie zimno i pochmurno, deszczyk siąpi,Dobrze,że pada,bo sucho u mnie strasznie.
Ale szkoda,że wolna niedziela nie nie może być spędzona w ogrodzie tylko w domciu
Miłej niedzieli wszystkim odwiedzającym mój wątek życzę
Shiz3R-Robercie Ja lubię i to bardzo jak jest kolorowo w ogrodzie.Nie lubię pustki i tylko zieleni
Cukinia rośnie dyńki też jeszcze trochę i będzie zupa z dyni i leczo
koziorozec-Martuś To fajnie,że masz na oddzielnej rabacie je,Jestem ciekawa,jakie Ci się trafiły.Ja czekam z niecierpliwością na kwitnienie tych nowych,pierwszy raz.
Dziękuję za pochwały
katharos-Kasiu Dziękuję.Gajlardia sadziłam w innym miejscu ,nie wiem skąd ona tam się wzięła
alicjad31-Alu Dziękuję

Róże wiadomo zawsze piękne,choć ja ich nie mam zbyt dużo,
Eukomisy,mam te same od lat,zawsze się sprawdzają i jakoś dobrze kwitną.
malgocha1960-Gosiu Ja swoje Parzydło też przesadzałam i to takie wielkie,a kwiatami.Na dzień mamy dostałam żółtą azalkę,więc musiałam ją posadzić do rh fioletowego ,a parzydło przenieść. Trafiłam na te deszcze i dobrze zniósł ,przesadzanie i kwitnie pięknie,a raczej już przekwita.
anym-Aniu róże z szałwią podpatrzyłam w ubiegłym roku gdzieś,I kupiłam jedną szałwię,pięknie w tym roku się rozrosła,Była posadzona z brzegu,ale róże dosadziłam i jest głębiej teraz.
Eukomisy rośną moje od lat te same.Parzydło,mino przesadzania w pod koniec maja z kwiatami już był,Świetnie to zniósł i rośnie.
Elwi-Elu To szałwia Ostfriesland. Mam ją dopiero 2 sezon a już zrobiła się piękna. Deep Impression nie mam,( już sprawdziłam -piękna jest)więc bardzo chętnie taki prezencik jak dalej chcesz mnie obdarować to przyjmę.Mam jeszcze 2 krzaczki róży białej - Kosmos,Może ją chcesz.A może jeszcze coś dołączymy???
Violu K Dziękuję za pochwały

Nie wiem gdzie ci rośnie ten Amarylisa,ja swoje z doniczki wsadzam go ogrodu,do grunyu,Na jesieni zabieram do doniczek,ale jeszcze nie podlewam,Dopiero w lutym, czy w marcu gdzieś.Niech tak rosną twoje do jesieni,albo też daj do gruntu,więcej mają tak miejsca.Ten kwiatuszek na 1 fotce to bodziszek
aneczka1979-Aniu Tych kamyczków to mam prawie wkoło działki .Kilka rabat,tak zrobionych tak..A bodziszek ten dla mnie jest najładniejszy.
korzo_m-Dorotko Eukomisy,kupine kilka lat temu,sprawdzają się co roku już.A jak tam Twoja cukinka ma już zawiązki owoców??
tesia39-Tersko Kochana dziękuję za miłe i pokrzepiające słowa.To miło jak komus podoją się moje fotografie.
Gdzieś nie dawno widziałam Cię na zdjątku chyba za spotkanka,chyba z Anią- swety???Fajnie,,że masz z kim się spotkać z forumek,ja jakoś nie mam z kim
e-babcia-Jadziu Cieszę się,że przyczyniłam się do rozpoczęcia miłego dnia swoimi zdjatkimi kwiatowymi.Zaraz idę do Ciebie sprawdzę co słychać
Ja na swoją cukinie do jedzenia muszę jeszcze trochę poczekać

Ismena

frezja

liliowce
i lilie

NN

Lilia azjatycka Diabora

LILIA AZJATYCKA PIXELS ORANGE

COCTAIL TWINS - ta co miała na wiosnę ciemne -sine listki ,oczywiście zzieleniały potem