Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród 2

Post »

A ile Cię wyniosłą jeśli możesz napisać? Ciekawa jestem jak się kształtują ceny w Twoich okolicach za formowane. Ja swoją też zniszczyłam. Tą co robiłam pierwszą. Te które rosną koło domu szmaragdy jak będą wysokie już to też je chcę zrobić z kulką na górze. Ale do tego czasu to kto wie co mi przyjdzie do głowy...
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Madziu tuje zamówiłam przez internet i kosztowały 33zł i myśłe że to chyba dobra cena. Jak będę w Cyprysiku to poweim ile tam kosztuja ale to dopiero wiosną tzn w marcu lub kwietniu.

-- 17 lut 2014, o 21:11 --

Madziu ale jak to zmarniał? To już nie nadaje się?

-- 17 lut 2014, o 21:13 --

Zmykam bo internet tak mi chodzi jakby wcale nie chodził. Nie wiem czy znowu ma jakiegoś wirusa czy co. Wszystkim życzę w takim razie dobranoc i do jutro
MagdalenaKCh
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 19:42

Post »

Formy to można kupić na all.. lub w sklepie budowlanym. A berberysy to ja np ukorzeniałam i tak z 5 lat to trwało do urośnięcia ładnego krzaczka około 1m :D
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pytasz o spiralkę pierwszą? Zniszczyłam bo źle przyciełam. Trochę daleka od spirali jest. Ta druga mi zdecydowanie lepiej wyszła. Ale nie zrażam się. Odrośnie mam nadzieję i ją poprawię :) Myślę że to rozsądna bardzo cena. Fajnie te miniaturki u Ciebie wyglądają. Ja sadziłam latem 4 szt. Mam chęć na następne. Ale powiem Ci że zimą jakoś tak dziwnie wyglądają... Jakby usychały.
Awatar użytkownika
maika
1000p
1000p
Od: 15 paź 2012, o 19:45

Post »

Sylwuś, no przytkało bo 70 sztuk berberysów, chyba ze masz jakieś niedrogie źródło. U nas w ogrodniczych to jeden berberys z tych niższych to około 18 zł a widziałam w zeszłym roku i po 22 zł.
alinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2010, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Sylwia -czytam o planach na wiosnę .....więc ty też ?. długi pasek wyjdzie ...a myślałaś o żółtych tawułkach golden princes ...byłoby dużo taniej . na takiej długości berberysy wyjdą majątek a jak już lubisz kolorki to wtrącić co kawałek po parę berberysów admiration , one są rzeczywiście drogie , u nas np. bagatele kosztuje 7 zł a admiration -12-15 zł
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

maika pisze:Sylwuś, no przytkało bo 70 sztuk berberysów, chyba ze masz jakieś niedrogie źródło. U nas w ogrodniczych to jeden berberys z tych niższych to około 18 zł a widziałam w zeszłym roku i po 22 zł.
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=9365223

ja tutaj kupuję
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Sylwunia aż tyle sztuk berberysów ,toż to szkółka. :wit
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwuś jak tam w pracy? Coś Cię długo nie ma. Wszystko ok?
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Sylwuś miłego dnia . ;:196
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit Piękna Iglakowo berberysowa rabatka :D
Miłego Popołudnia Ci życzę ;:196
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p
Od: 23 maja 2012, o 18:54

Post »

No to będzie u ciebie wiosną berberysowo :D :wit
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witajcie
Dzisiaj tak tylko na chwilkę bo nie mam zbytnio dużo czasu więc dzisiaj tylko odpisze u siebie a jurto bądź ewentualnie w weekend napisze w Waszych watkach.
Od dzisiaj nie ma szefa ani szefowej ale myślełam ze będzie luźniej :) Oby jeszcze jutro i weekend. Ciekawe jakie macie plany na weekend? Bo zaplanowałam fryzjera i prace w ogrodzie. Dodam pierwsze w tym roku:) Tylko żeby nie padało.
MagdalenaKCh-Madziu powiadasz na allegro to sprawdzę, dziękuję ;:196 Może kiedyś z ukorzenianiem berberysów spróbuję. Swego czasu ukorzeniałam bukszpany ale żaden się nie przyjął, więc byłam zmuszona kupić.
maika-Elu nie wiem czy ja popełniłam bąłą ale ja potrzebyje tylko a może aż 40. Na siedemdziesiat to ja nie mam miejsca :) Wolnorosnące berberysy drogawe są ale mam całe lato na ich kupienie. Muszę pojeżdzić i zorientować sie gdzie jest najtaniej.
alinaK-Alinko o tawułach nie myślałam bo mam już je posadzone przy kamiennej rabacie. I to przycinanie ich co roku, tragedia. Zawsze coś uda mi sie zepsuć. Tak więc w tym roku posatowiłam ich nie ciąć i pozostawię nich rosna wzwyż. A berberys mały nie trzeba ciąć idę na wygodę :)
dorcia7-Dorotko na allegro sprawdzę , dziękuję ;:196 Już tak mam że jak coś sobię wymyślę i krąży mi po głowie to nie można mi wybić z głowy. No chyba że cena :)
e-babcia-Jadziu a wiesz że moim marzeniem w przysżlości jest stworzyć szkółkę z roślinami. :) Ale czy ono się spełni to ja nie wiem. Ale powtarzam zawsze dobrze jest sobie pomarzyć.
MID2006-Madziu wszystko dobrze tylko czasu brakuje. Niedługo napiszę ;:168
alicjad31-Alu dziękuję i wzajemnie ;:196
Pauli Paulinko dziękuję i wzajemnie ;:168 tak sobie wymyśliłam żeby iśc do domu latem ścieżką kolorową i gdzie niegdzie jak mi Misia pozwoli postawić czujnik ruch np żabkę albo ptaszki.
gogo76 Gosiu oj będzie i jeszcze różano :) choroba zwana zamiłowaniem do ogrodu coraz bardziej mnie dopada. Tylko czy jest na to jakieś lekarstwo? :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i miłego wieczoru życzę a jutro dużo słoneczka ;:cm
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Witaj wspaniała ogrodniczko, no to na weekend robimy wypady do ogrodów, ja chyba zacznę od wygrabienia liści z rabat :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Kontakt:

Post »