Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija..

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Od: 19 paź 2013, o 20:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;)

Post »

No faktycznie strasznie długo miejmy nadzieję że roślinką nic nie będzie ;:223 ja kupiłam ostatnio antka na all i pan wysłał go w środę do mnie a w piątek było święto ;:223 więc też truchleję bo dziś jeszcze nie doszedł ;:145
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 09:45

Post »

Pan glupio zrobil - rosliny najlepiej wysylac w poniedzialek i wtedy jest najbezpieczniej. Aga wyslala hoje specjalnie w poniedzialek, naprawde minimum ryzyka, ja mysle ze po prostu tzw. pech bo jeszcze bym rozumiala ze szla do piatku - no, przydlugawo, ale da sie przelknac. Tymczasem idzie juz tydzien i dalej jej nie widac. Mysle, ze gdzies sie "zapodziala", tylko dlaczego na poczcie babka twierdzi, ze jej nie ma nigdzie? Nawet jeśli gdzies ja doreczyli, to ktos musial podpisac.
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Albo mają taki bałagan na poczcie że nie umieją jej zlokalizować kurczę sama nie wiem co o tym myśleć ;:24
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jade do miasta. Nie umiem siedziec na tylku. Zrobie im tam lekki kipisz. :evil:
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Powodzenia, oby udało ci się zdobyć jakieś informacje a najlepiej odnaleść paczkę ;:333
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Dumbledore
500p
500p
Od: 2 wrz 2013, o 14:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ale jaja........ciekawe w jakim stanie dotrą do Ciebie....
Kurczę, powodzenia! :|
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Czemu sie wscieknie? Nie tak latwo. Z reszta mam sie gdzie wyzyc - nie moge sie dodzwonic do HWDC, a tam ostatnio byly moje roslinki odfajkowane.
Kinga
Awatar użytkownika
Brendii
500p
500p
Od: 22 wrz 2013, o 19:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

O jak ja Ci współczuję... I roślin szkoda i pieniędzy... Koniecznie musisz się do nich wybrać, bo widać nie jest w drodze do Ciebie, a jak się znajdzie za tydzień czy dwa to równie dobrze w ogóle mogłaby się nie odnaleść... Czekam na wieści, działaj!!!
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

Kinga z doswiadczenia wiem,bo nieraz tesciowa mi wysylala rozne rzeczy w kopertach babelkowych,ze idzie od 4 dni do dwoch tygodni niestety ;:174
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorota, ostatnia przesylka szla 2 dni. Normalnie jest nienormalne, zeby przesylka szla po Anglii dluzej niz 2-3 dni, a ta juz idzie 6.

POd numerem jaki dostalam na poczcie w miescie, nie ma z kim rozmawiac. Automat. "jeśli cos tam, wybierz... a cos tam to wybierz..." W koncu udalo sie dobic do kwestii "podaj numer przesylki" i w tym momencie lipa jak sosna bo numer jest polski i szanowny (^**T^) automat nie kuma o co mi wlasciwie chodzi. ;:223 Dostalam za to odpowiedz, na wyslanego w sobote maila. "Dziekujemy za kontakt, postaramy sie udzielic odpowiedzi w ciagu 10 DNI ROBOCZYCH, ale moze sie zdarzyc, ze bedziemy potrzebowali wiecej czasu na przeprowadzenie stosownego dochodzenia" ble ble ble, etc. Kolejny automat. Czy tu gdzies zyja jeszcze ludzie??
Kinga
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

O ja no to lipa ;:223 szkoda roślinek i kasy oczywiście ;:108
Może jeszcze jakiś cud się zdarzy i paczka jednak dojdzie? A to hoje miały być? To może te kilka dodatkowych dni im nie zaszkodzi ;:108
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hoje. Dostalam na poczcie numer do tego calego Centrum w Langley, okazalo sie ze mam zaszczyt rozmawiac z automatem (jeśli... to wybierz...) i odbilam sie od niego w momencie, kiedy zazyczyl sobie numeru przesylki bo on takiego nie kuma. Jak nie kuma, jak taki jest? Ano, bo on pewnie kuma tylko angielskie numery. Wrrr... Kopnal mnie zaszczyt i dostalam odpowiedz na saznistego maila wyslanego do RM, zawierajacego wazne szczegoly dotyczace przesylki i kilka moich osobistych refleksji dotyczacych funkcjonowania poczty, ktorej nagle ginie rejstrowana przesylka, nikt nic nie wie, a potem mozna sobie pogadac najwyzej z automatem, ktory zacina sie i nie przyjmuje dosc oczywistych danych. Odpowiedz byla bardzo uprzejma - podziekowali za kontakt, poinformowali, ze odpowiedza najprawdopodobniej do... 10 dni roboczych, ale musze sie liczyc z tym, ze beda potrzebowali wiecej czasu na stosowne dochodzenie. No, znow cholerna maszynka po prostu. Klasyczna mailowa papuga. ;:223
Kinga
Awatar użytkownika
Brendii
500p
500p
Od: 22 wrz 2013, o 19:55

Post »

Nie wiem jak tam jest dokładnie ale może spróbój dodzwonić się do jakiegokolwiek człowieka. Mam na mysli, że jak włączy się automat wciskaj tak żeby Cię tylko z człowiekiem połączyło, a tego już poprosisz o przekierowanie. Ja tak czasem robiłam jak już się gubiłam w automatach, byle do człowieka. tak tylko rzucam co mi do głowy przyszło...
Awatar użytkownika
madusia
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Kurczę no nie fajnie nie wiem co poradzić ;:223 wiem że się zdarzają różne cyrki z przesyłkami do UK ale tylko wtedy jak wysyłamy tytoń do ciotki ;:223 jedna na 5 wtedy dochodzi ;:185
Awatar użytkownika
szy---
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2013, o 14:40

Post »

Nie pocieszyłaś Kingi.
Balkon u Szymka Zapraszam :D
Szymon
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”