Tolinka i róże

Zablokowany
Awatar użytkownika
Margaret2014
1000p
1000p
Od: 20 maja 2014, o 08:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Tolinka i róże

Post »

Tolinka jak dużo białych fiołków...
Awatar użytkownika
ASK_anulla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2013, o 13:44

Post »

Niesamowite, że już tak dużo masz różanych pączków. Ja nie mogłam się doczekać i kupiłam gotową do kwitnienia, tylko zapomniałam nazwę ;:223 , a akurat na mojej nie było "metki". Muszę się wybrać do sprzedawcy z zapytaniem, albo dyskretnie wypatrzeć na innym egzemplarzu.
Elegant Lady zapisuję na listę. Miałam skomentować, że eleganckie, ale spojrzałam na nazwę ;:306
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Awatar użytkownika
beatris
200p
200p
Od: 16 mar 2008, o 15:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tolinko bedzie sie dzialo, gloire de dijon ;:167 juz taki wielgasny .
Irysek brazowy sliczny, ja bardzo lube irysy .
"Wer mit seinem Garten schon zufrieden ist, hat ihn nicht verdient!" Dr. Karl Foerster
Ten kto ze swojego ogrodu zadowolony jest, ten go nie zasluzyl .
Róże w Bergfelde
Awatar użytkownika
daysy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2014, o 12:45

Post »

Tolinko na widok takiego białego dywaniku z fiołków ;:138 serce się raduje. Mam nadzieję że niedługo i u mnie się tak rozrośnie.

Wyjątkowo śliczny jest ten fiołek, u mnie kilka sadzoneczek a wyglądają cuuudownie. Dzięki Tolinko ;:196
Pozdrawiam Daysy
Zapraszam
Róże i bajkowy świat ogrodów 2018
Awatar użytkownika
alexia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2011, o 18:19

Post »

Tolinko , sliczne Twoje fioleciki... ;:138 .
Paczki roz , nawet te jeszcze zielone , urocze ;:224 , jak te nasze skarby zakwitna , to fotosik odmowi posluszenstwa... ;:306
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 96&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2013, o 23:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgosiu to zdjęcie to tylko mała kępka, zobacz to ta kępka na dole zdjęcia :lol:

Obrazek

będzie co dzielić :wink: daj tylko znać kiedy.

Anulka a może poczekaj aż zakwitnie,to już my ci tutaj powiemy ;:306 pączków jest już całe mnóstwo.krzaki dosłownie są obsypane pąkami ,ale są też takie które jeszcze pąków nie mają , a elegancką damę polecam jest ;:215

Beatko ja też lubię irysy i jak gdzieś zobaczę takiego jakiego nie mam to nie mogę się oprzeć :oops: a że wydatek rzędu 5zł,więc kieszeni nie obciąża ale oko cieszy ;:173 irysy kwitną krótko ,ale lubię je za ta piękne różnorodne kwiaty i za to że są bezobsługowe ;:108 Gloria mnie zaskoczyła bo to pierwsze jej kwiaty u mnie i już tak startuje ;:oj

Daysy jeszcze będziesz go miała dość :;230 ale to prawda że jest baaardzo urokliwy,jego duże jak na fiołka kwiaty są niezwykle dekoracyjne a do tego potrafi na prawdę obficie okryć się kwiatami ,później zostaje dywan z liści ale te też są ładne,ogólnie bardzo go lubię.

Alexia ;:196 oj tak fotosik będzie miał w tym roku co robić jak te nasze panny zaczną szaleć :heja
Awatar użytkownika
daysy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2014, o 12:45

Post »

Fajnie rozświetli mój zacieniony zakątek ;:138 ;:138 ;:138 Jeszcze raz wielkie dzięki ;:196 ;:196
Pozdrawiam Daysy
Zapraszam
Róże i bajkowy świat ogrodów 2018
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Piękny jest ten biały fiołek. Też udało mi się go zdobyć ale mój to dopiero jedna kępka. A u ciebie już dywanik ;:215
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Tolinko jakie tłuste pączusie na różach ;:138 Już lada moment i zacznie się pokaz :D
Białe fiołki tworzą uroczy dywan ;:333
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie kochani ;:4 w kwestii białego fiołka muszę potwierdzić wszystkie pochwały .bo on na prawdę na nie zasługuje ,ale jak już się zadomowi trzeba mu wyraźnie przypominać gdzie ma rosnąć ;:134
Dziś chciałam Wam pokazać nowiutką panienkę która przyjechała do mnie w piątek ,nie ma jeszcze kwiatów ale ma już pąki i powiem tylko .....Pashmnia

Obrazek

dostała miejsce przy Leonardo da Vinci ,chciałam żeby była w centralnym miejscu jak najlepiej wyeksponowana ;:3
Jeszcze żaden pączek nie pokazał kwiatka ,ale jeszcze parę dni takich jak dzisiaj i będzie różany szał :tan
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Dzień dobry Tolinko ... ja też fiołeczki muszę pochwalić ;:215
U mnie pada, a poprzednia bardzo zima noc mam nadzieję, że się już nie powtórzy, bo mi też tęskno do
takich widoków. Jest ciepło... może już się otworzyły Twoje pączusie ;:65 ;:65 ;:65
Pashminka bardzo długo otwiera kwiaty... może Leonado ją dogoni.. ślicznie razem będą wyglądać. ;:215
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuje Majeczko mialam obiekcje co do tego połączenia ale jak ty mówisz ze będzie pięknie to juz jestem spokojna ;:168 Jest cieplo ale dzisiaj baaardzo wieje ,myślę ze jeszcze chwilkę muszę na kwiaty poczekać,ale podziwiam jak pięknie budują krzaczki ile tworzą pąków i to też sprawia mi ogromną przyjemność, choc są tez takie kktóre mnie martwią, to niektóre z wiosennego sadzenia, jeszcze nie puscily nawet listeczka ;:145 Jak wypadną będę musiała dokupić w donicy .
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Post »

Te fiołki też mam ! Jedyną wadą jest brak zapachu :lol: . Pompon flower circus też mam , tylko mniejszą :wink: gdzie kupiłaś ?
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Jakie fajne pąki już masz! Moja LO też w blokach, a Felicite dopiero w doniczce czeka na posadzenie. Myślałam, że zrobię to dziś, ale nie dam rady :-(
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mati kupiłam u naszej Ewuni :D i po drodze jeszcze się rozmnozyla o Ballerine :heja
Mileczko zaraz zrobie zdjęcie mojej Felicite to wstawię.
Zablokowany

Wróć do „Moje róże !”