Effkowe pole III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
swistak
200p
200p
Od: 22 maja 2013, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Effkowe pole III

Post »

Kwiatki jak zawsze przepiękne i tylko ten domek smutny tak jak Ewcia gdy idzie do pracy na drugą zmianę,usmiechnij się Jutro będzie lepszy dzień piotr
stokrotka1805
200p
200p
Od: 24 lut 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewcia, zaszalałaś z tą górką, zaszalałaś! Tulipany papuzie przecudne! Moje dostały jakiej zarazy i tylko te burkowate zdrowe.
U mnie za to hortensje mają już olbrzymie pąki ;:138 Pigwa kwitnie jak oszalała. Muszę jej cyknąć zdjątko. W tym tygodniu muszę się uwinąć ze swoim hektarem, bo mi to już na nerwy działa. Jak mam czas na działkowe roboty to deszcz pada. A prawie wszystkie zakupy jeszcze w donicach. Clematisy mają już duże pąki i chyba tak zostaną, a moje nowe róże chyba zakwitną w październiku. Piwoniowy szał też powinien być już niedługo ;:138
Pozdrawiam Lidka
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Serdecznie witam moich kochanych gości i bardzo mi miło was gościć na górce :wit

Gosiu nie masz pojęcia jak sie cieszę ,że sie odezwałaś bo prawdę powiedziawszy bałam sie ,że obraziłaś sie ma mnie.Napisałam do ciebie w sobotę i cisza ,pomyślałam ,że posłałaś mnie do diabła,,,,,,, :D

Marysiu miło mi ,że podoba ci sie moja samotnia :D tak ją nazywam ,bo odpoczywam tam szczególnie jak jestem sama.Odchodzą wszystkie złe myśli i troski a bateryjki są naładowane.

Lidziu opisujesz cuda ale my nic nie widzimy ,zebrałabyś sie w końcu i założyła wątek ,czekamy juz z niecierpliwością.
Muszę wziąć cie w obroty ;:124

Piotr to samo tyczy sie ciebie.Co do uśmiechów to zrobię to za dwa dni jak zakończę miesiąc w pracy,he he co z tego że byłam 4 dni na urlopie jak znowu bym poszła.
stokrotka1805
200p
200p

Post »

Ewcia, jak czytasz, a nie widzisz to Ci się wyobraźnia rozwija ;:306
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Ewuniu tulipany masz przepiękne ;:63
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Cześć Przemyślanko jak tam odpoczywasz dzisiaj na działeczce czy w domku bo dość chłodno dzisiaj. ;:138
Awatar użytkownika
bunia79
500p
500p
Od: 25 cze 2012, o 23:27

Post »

Oj, już mnie cztery litery od siedzenia bolą, bo od dwóch godzin wędruję po Twoim ogrodzie i czytam i wzdycham i marzę...
Ten ogród to istny raj!! Uwielbiam trawy, ale u siebie dopiero wsadziłam kilka w zeszłym roku, miskanty jeszcze nie wyszły :( , no i miejsce chcę im zmienić, bo przemeblowanie robię.
Twoje są przepiękne, z resztą masz tyle różnych piękności, że naprawdę jest co podziwiać!!
Fajnie, że Wasza grupa przemyska się rozrasta, trochę Wam tego zazdroszczę, bo też jestem z Podkarpacia, ale przeciwny koniec.

Pozdrawiam serdecznie. Bogusia :wit
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Bogusia troszkę więcej o sobie dokładniej skąd jesteś bo będziesz się mijać z ciekawymi obok ciebie ludźmi ,przeciwny kierunek to może być Krosno ,Leżajsk ,Mielec?Gdzie się udać ja po środku Łańcut. ;:138 A do Ewki prosta droga tylko kobieta strasznie zapracowana jest trzeba wyczuć kiedy ma czas. ;:138 Miłego dnia Ewcia ,miłego dnia Bogusia. ;:3 ;:138
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Post »

Ślicznie tu u Ciebie. Zwłaszcza zdjęcie ze schodkami przypadło mi do gustu :)
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
Galicjanka
100p
100p
Od: 16 wrz 2013, o 14:11

Post »

Effcia rób miejsce na pomidory, bo niedługo trzeba będzie już sadzić :tan Tyczki już masz :uszy
Pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
semirek
200p
200p
Od: 22 sty 2014, o 17:29

Post »

Piękną odsłonę swojej górki pokazałaś
Mędrzec to ten, kto na drodze pełnej kolców wyhodować potrafi różę.
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
stokrotka1805
200p
200p

Post »

Ewcia, co u Ciebie?nawet na skypie Cię nie widać! :wit
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Witam wszystkich ....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Cześć Ewcia piękne widoki pokazujesz mnie ostatnio bardzo nie chce się robić zdjęć jakiegoś lenia do tego nabrałam,wczoraj znajomi zabrali mnie na wycieczkę do Aboretum w Bolestraszycach było super chociaż większość azali już przekwitła ale było bardzo fajnie tylko w drodze powrotnej spotkała nas burza że wycieraczki nie nadążały zabierać wody i momentami nie widzieliśmy pasów,ale dojechaliśmy szczęśliwie.Doszłyśmy z dziewczynami do wniosku że dużo tych roślin mamy w ogródku tylko tak większe połacie i ten teren i dodatki robią wrażenie.Miłego dnia. ;:138
Awatar użytkownika
Galicjanka
100p
100p
Od: 16 wrz 2013, o 14:11

Post »

Oj. to byłaś tak blisko...
A ja w sobotę dostałam od Effci prezenty- trawy. Trochę niestety jej Gigantus został zdemolowany, a Ewa ze stoickim spokojem- odrośnie, zregeneruje się ;:168 Święta kobieta. ;:173
Zdradzę Wam po cichu, że Na Górce nowe koncepcje i nasadzenia. Czekamy na fotorelacje.

-- 26 maja 2014, o 10:15 --
Galicjanka pisze:Oj. to byłaś tak blisko...
A ja w sobotę dostałam od Effci prezenty- trawy. Trochę niestety jej Gigantus został przy okazji zdemolowany, a Ewa ze stoickim spokojem- odrośnie, zregeneruje się ;:168 Święta kobieta. ;:173
Zdradzę Wam po cichu, że Na Górce nowe koncepcje i nasadzenia. Czekamy na fotorelacje.
Pozdrawiam Gosia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”