iwona0042 oj.. u mnie też parapety się zielenią na święta A Mamusia marudzi, że jak to będzie wyglądać jak goście przyjdą Też będę pikować pomidorki, a jeszcze wszystkich nie wysiałam muszę się sprężać
przemo1669 posprzątane tylko w pokojach resztę zostawiam sobie na jutro i odpoczynek
Ewuniu witaj
Będę tu zaglądać dopiero po świętach, dlatego pozwolę sobie już dziś złożyć Ci życzenia.
Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego .
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
malgocha1960 właśnie ja tak mam Ale faktycznie jak, ktoś do mnie przyjdzie to dziwi się ile ja tego mam, a jak jeszcze powiem, że to dopiero początek siania to takie zdziwienie
julianna dziękuje bardzo za życzenia Tobie też życzę radosnych, zdrowych i z rodziną Świąt Wielkanocnych
Za oknem prawdziwa śnieżyca, świata nie widać -1*C i śnieg! W ciągu 5 minut wszystko znalazło się pod grubą warstwą białej pierzyny! To ma być wiosna?
Przynajmniej w domu mam naparstek wiosny wawrzynek wilczełyko pięknie kwitnie i pięknie pachnie