Moje balkonowe i domowe roslinki
Re: Moje balkonowe i domowe roslinki
Dziękuje MORANGO ze mnie odwiedziłas 

- MORANGO
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
To cała przyjemność, pobuszuję troche więcej później, bo chyba musze sie zebrać i jakiś obiad zrobić 

- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj
Fuksje przepięknie kwitnące i trudno się dziwić,że nie możesz się doczekać ich kwitnienia.
Zajrzałem do Twego działu-Sprzedam.... i wszystkie roślinki zasługują na najwyższą notę ale moje notowania na dziś to:
1.Pilea 2.Dracena tricolor 3.Setkrezja purpurowa-wszystkie bardzo oryginalnie prezentujące się.
Pozdrawiam.

Fuksje przepięknie kwitnące i trudno się dziwić,że nie możesz się doczekać ich kwitnienia.
Zajrzałem do Twego działu-Sprzedam.... i wszystkie roślinki zasługują na najwyższą notę ale moje notowania na dziś to:
1.Pilea 2.Dracena tricolor 3.Setkrezja purpurowa-wszystkie bardzo oryginalnie prezentujące się.
Pozdrawiam.
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Dorotko,
dzięki , że do mnie zajrzałaś.
Jak miło, że jeszcze jedna osoba z Gdańska jest na forum.
Kilka osób z forum , z Trójmiasta i okolic, spotykamy się 12.01.2013 w Matarni po godz. 15-ej.
Może dołączysz do nas ?
Zapraszam Cię też do wątku : "Kaszubskie pogaduchy", tam się umawiamy i wymieniamy różnymi spostrzeżeniami.
Tyle sprawy organizacyjne.
Obejrzałam i podczytałam Twój wątek od początku.
Jestem pełna uznania, że tak ładnie udaje ci się uprawiać rośliny doniczkowe.
Wszystkie wyglądają dorodnie i zdrowo.
Masz cudne fuksje.
Miałam kiedyś na ganku takie biało-czerwone baletnice, ale nie udało mi się przechować ich do następnego sezonu. Z camelią nawet nie próbowałam "zaczynać", bo nie sądzę, żeby dobrze jej było w moim domu.
Hoję mam jedną, ta czuje się dobrze u mnie, ale nie pozwalam jej kwitnąć, bo mój M ma uczulenie na silne zapachy wszystkich kwiatów w pomieszczeniu. Toleruje je tylko w ogrodzie.
Jak na pierwszą wizytę, napisałam chyba za dużo, to tak, jakbym za długo siedziała w "Gościach"

Jak miło, że jeszcze jedna osoba z Gdańska jest na forum.

Kilka osób z forum , z Trójmiasta i okolic, spotykamy się 12.01.2013 w Matarni po godz. 15-ej.
Może dołączysz do nas ?
Zapraszam Cię też do wątku : "Kaszubskie pogaduchy", tam się umawiamy i wymieniamy różnymi spostrzeżeniami.
Tyle sprawy organizacyjne.
Obejrzałam i podczytałam Twój wątek od początku.
Jestem pełna uznania, że tak ładnie udaje ci się uprawiać rośliny doniczkowe.

Wszystkie wyglądają dorodnie i zdrowo.
Masz cudne fuksje.

Hoję mam jedną, ta czuje się dobrze u mnie, ale nie pozwalam jej kwitnąć, bo mój M ma uczulenie na silne zapachy wszystkich kwiatów w pomieszczeniu. Toleruje je tylko w ogrodzie.
Jak na pierwszą wizytę, napisałam chyba za dużo, to tak, jakbym za długo siedziała w "Gościach"

Krysiu dziekuje że mnie odwiedziłas i spodobały się moje roslinki
U mnie fuksje jakos daja rade mam juz trzeci sezon
Szkoda że możesz cieszyć sie zapachem i urokiem kwiatków hoji bo sa naprawde cudowne
ale co sie nie robi dla ukochanego

U mnie fuksje jakos daja rade mam juz trzeci sezon

Szkoda że możesz cieszyć sie zapachem i urokiem kwiatków hoji bo sa naprawde cudowne
ale co sie nie robi dla ukochanego

- oxalis
- 1000p
- Od: 24 mar 2012, o 00:47
Dorotko...wpadłam popatrzeć .
Pięknie ukwiecony balkon...no i fuksje the best.
Widzę, że u Ciebie wiszą w donicach podwieszonych na długich sznurkach.
Też tak planuję zrobić, ale obawiam się, że wiatr będzie majtał doniczką na wszystkie strony.
Powiedz mi, sprawdziło się to u Ciebie? U Ciebie sztormy, u mnie halne, więc obie mamy z silnymi wiatrami do czynienia
Pięknie ukwiecony balkon...no i fuksje the best.
Widzę, że u Ciebie wiszą w donicach podwieszonych na długich sznurkach.
Też tak planuję zrobić, ale obawiam się, że wiatr będzie majtał doniczką na wszystkie strony.
Powiedz mi, sprawdziło się to u Ciebie? U Ciebie sztormy, u mnie halne, więc obie mamy z silnymi wiatrami do czynienia

Kasiu donice są ciężkie jak wiał wiatr to jedynie same kwiaty sie merdały U mnie donice z różnymi kwiatami wiszą i jakoś dają rade 

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Dorotko, jak ja tęsknie już za ciepełkiem, za kwiatuszkami
dobrze że choć na fotkach możemy je pooglądać 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jesoooooo, Doroniu te fuksje są przefenomenalne.
Czy zdołałaś je przetrzymać przez zimę???
Pozdrawiam, Agata.
Tereniu wszyscy już pragniemy ciepełka i słoneczkatesia39 pisze:Dorotko, jak ja tęsknie już za ciepełkiem, za kwiatuszkamidobrze że choć na fotkach możemy je pooglądać

Moje fuksje zimują u mnie juz trzeci sezon i mam nadzieje że i w przyszłym pozostaną ze mnąpomidorzanka pisze:Jesoooooo, Doroniu te fuksje są przefenomenalne.

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01