Dziękuję za bardzo liczne odwiedziny i te oficjalne i nie

wtedy dostaje się skrzydeł bo cisza zniechęca.. Dziwią mnie wpisy , które się często spotyka w wątkach .."zaglądam ale po cichutku..lub zaglądam ale nie piszę"no to dla kogo tak w ogóle się "produkujemy" tylko dla swojej przyjemności

..na pewno też.. ...nie chodzi o "ochy i achy" ale pięknie itd.. bo na pewno nie wszystko nam się podoba bo są gusta i guściki... Ja wiem kogo mogę się spodziewać u siebie /oficjalnie / to niewielkie grono

zaprzyjaźnionych wątków

i rzadko pojawia się ktoś nowy...

/choć wiem,że mam również stałe grono

/ ale nie zamierzam rezygnować z
CD Mojego CD
Ewciu w 
- nie wiem Kochana , o które zdjęcie Ci chodzi i o którą roślinę? popatrz jeszcze raz
Ewciumaj - no i się sprawa rdestu wyjaśniła ale Ci powiem,że on skubany wie gdzie ładnie wygląda i wpasował mi się na eksponowanym miejscu .. sama bym go lepiej nie posadziła...
Irenko 
miło ,że wpadłaś a biały zimowit sam się wpasował w miodunkę i dobrze tam wygląda ot, takie mam szkolone rośliny
zacznę dzisiaj od przypadkowo odkrytej lobelii ,weszłam w głąb rabaty , żeby zrobić fotkę szkarłatce i zauważyłam że pod piwonią krzewiastą jest coś kolorowego i okazało się,że to kupiona w ubiegłym roku lobelia bylinowa o której myślałam,że zginęła po zimie chociaż ją chyba okrywałam...Ukryła się za hibiskusem i piwonią,którą dosadziłam w donicy bo ją oczywiście moje nornice podgryzły..

hanne

westerland

loretto ma chyba ze 3 m obok chyba o pół metra niższy Grand Hotel

aster siałam w mieszance w ubiegłym roku , ten przetrwał zimę jest taki brzydki że aż piękny i ładnie mu z żółtym kosmosem

to też ulubieniec
cdn...