Łłłłaaaaaaaaaaaa

Co za śliczne kwiaty,jakie cudowne kolory,ta zieleń...
Cuda

Podrzuć jesienią swoją do mnie, a ja ją razem z moją wywiozę na zimowanie do Dorotki jak nam je zapędzikuje to jej odbierzemy.dzika pisze:Już gdzie indziej napisałam, że Dorota czego się nie chwyci, to same sukcesy![]()
Piękne, gratuluję!
A moja asco dalej milczy. Podrzuć Dorotka jakieś zaklęcie, bo już nie mam pomysłu o co jej chodzi.
Tak wszystkie w wazonach.Dufin pisze:Dorotko, musisz swoim storczykom powiązać takie czerwone wstążeczki bo Ci je urzekniemyWszystkie Twoje kwitnienia są niebywałe, ale najbardziej zachwycam się dzisiaj vandami a to dlatego, że bardzo mnie kusi by spróbować z ich uprawą ;) Czy wszystkie trzymasz w wazonach? Możesz powiedzieć jak o nie dbasz? Kąpiesz je czy zraszasz? a może jedno i drugie? Powiedz proszę gdzie je trzymasz, czy okno południowe nada się? Mogłabym je cieniować jasną roletą tylko nie wiem czy nie będą tam miały za ciepło a w pokoju ciężko o jakieś miejsca dla nich.. Podobno muszą mieć dużo słonka by zakwitnąć?
Tak została rozpoznana przez forumowiczów, ale jak mi zakwitła oznaczona Robert Delight Black to już wiem, że bardzo się różnią. Niestety nie znam jej nazwy.Mariusz3357 pisze:Zgadzam się z Kasią Dorotko ,jak już wkleisz zdjęcia to nie wiadomo na co patrzeć..![]()
Śliczne wszystkie,wypieszczone..
Moja ulubienica Vandowata u Ciebie to ta z drugiego zdjęcia..
Robert Delight Black? Nigdy takiej nie widziałem pod tą nazwą..
Gdybym taką spotkał już by była moja..