Grażynko pięknie Ci zakwita ciemiernik. Moje straszne bidule mocno podmarzły, wczoraj je oglądałam jest nadzieja że ruszą.
W ogrodzie tylko okrycia pozdejmował mąż w sobotę i tym sposobem odkrył przebiśniegi posadzone pod piwoniami drzewiastymi.
U mnie wieje i nic nie daje robić, liści nawywiewało a dzisiaj zanosi się na deszcz.Jeszcze wstrzymuję się z działaniami w ogrodzie.
Grażynko mam nadzieję, ze już lepiej sie czujesz
Ciemiernik piękny, mój bielutki w zeszłym roku przemarzł i nie kwitł, ale teraz ma mnóstwo pąków, więc lada chwila .....już nie mogę się doczekać
Grażynko zdrowiej , na weekend znowu ma byc ciepełko Masz sporo zwiastunków ja tyko 2 przebiśniegi i 2 ciemieriki...ale dobre i to , na przyszły sezon bedę miała przylaszczki ...te to dopiero gwiazdy
Cześć Grazia pięknie ci zakwitł ciemiernik a mój ma tylko jednego pączka ale jeszcze się nie rozwinął. Udało mi się zrobić podpis dzięki instrukcji koleżanki z forum
Grażynko śliczna wiosenka i ta przylaszczka ale ważne że jest bo u mnie nie ma i nie będzie ani jednej mam nadzieje że w przyszłości będą....
Grażynko ja też jestem ciepłolubna ale dziś wyszłam bo było bezwietrznie i dało się wytrzymać....