Nie przychodzą mi ostatnio powiadomienia do mojego własnego wątku i do innych też.
Witajcie moje kochane
Izuś ja niby to wiem, ale trudno być cierpliwym. Ja będę cieszyła się ze wszystkich róż.
Nelu moje róże bez przerwy gdzieś wędrują. Mam tylko jedną różową, która siedzi w jednym miejscu od początku. Także jeszcze nie widziałam efektu u innych. Będę czekała cierpliwie.
Basiu ja to się cieszę, że mogę coś poprzesadzać. Będę w dołku kiedy już nic nie będzie do przesadzania. Chociaż myślę, że to będzie jeszcze za jakiś czas
Dominiko Mój m,. w życiu nie pozwoli na taki kompostownik o jakim piszesz. To nieestetyczne.

On artysta, więc musi być ładnie. Myślę, że w końcu pozwoli mi kupić taki plastikowy.
Aniu wiem, że posiadasz GF. Właśnie oglądając go u Ciebie postanowiłam go mieć
Jolu moja konsekwencja jest oparta na ulubionych kolorach. Lubię słońce i kolory z nim związane.Ale nie pogardzę też innymi. DSrugą gamą kolorów, które lubię, to zdecydowane kolory. Może dlatego, że ja taka nie jestem
Maju dopiero zamawiam. Tak długo to trwało, bo nie mogłam się zdecydować. :P
Halinko wiosna u mnie na razie marna. Tylko bazie się pokazały. Zadbnego innego kwiatka nie widać
Ale przynajmniwej cieszę się, że jest ciepło. Deszczyk też mi nie przeszkadza, bo wiem, że roślinki go lubią. Więć polubiłam i ja