Ogród Idy 74 cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Asssika
100p
100p
Od: 26 paź 2009, o 19:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Idy 74 cz.3

Post »

Ida u mnie pod wpływem wichury szlag trafił foliak dziś troszkę pomidorów odratowałam ale czy coś z tego będzie?
czasami nie cel jest ważny ale by do niego dążyć...

Moja walka z wiatrakami?
Awatar użytkownika
ankha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ida, jeszcze raz dzięki za gościnę ;:196 , mam nadzieje, że aż takiego zamieszania nie narobiłam :;230 , i M też nie taki biedny :wit
Tyle jeszcze do przyswojenia... a i tak głupia umrę
spis wątków -Ankha
Mikroogródek - aktualny
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

A co chłop ma do gadania jak dwie baby nagadać się nie mogą :;230............ nic po prostu nic nie może zrobić w takim przypadku :wink:
fajnie być kobietką :;230
Awatar użytkownika
ZbigniewG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 cze 2010, o 18:42

Post »

:wit Ida jak znajdujesz czas i siły by to wszystko obrobić, chyba że w tych tunelach jakieś czrodziejskie ziele rośnie a nie pomidory :wink:
sklepik - chyba nie ale o wymianie mozemy porozmawiać , host trochę porosło ale paprotki to pojedyncze sztuki i troszke potrwa zanim cos podzielę
daj znać co konkretnie :?:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No to czekam na fotki. ;:65
Mam nadzieję, że się nagadałyście do syta. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Tyle gości ,a mnie nie ma .
Najpierw fotki ,a potem popiszę troszku :wink: ObrazekPszczółka codziennie rano w postaci mojego m wiele zdziała ...pojawiło się dużo pomidorasków :heja
120 szaleje ,ma tyle kwiatów w gronie i nie jest to wcale pomidor koktajlowy .Ze 40 kwiatków w 1 gronie jest na bank ...,ale żeby nie było za pięknie 30 trzeba usunąć ...niestety :? ObrazekPapryka została zalana i uchowało się tylko z 15 krzaczków mizerotek ObrazekCzy coś z niej będzie ....obaczymy .
Kwitną piwonie i jaki zapach jest Obrazek ObrazekW tym roku hortensja obsypie mnie mnóstwem kwiatów,szkoda tylko ,że nie kwitnie razem z parzydłem ,to byłby widok Obrazek Obrazek
ida74
---

Post »

CD...
JP2 rosnący w symbiozie z jabłonką obdarzył mnie dwoma pąkami -jeden już zakwitł :tan ObrazekZakwitły pęcherznice -mają coś w sobie ... ObrazekTutaj Diabolo ,a z drugiej strony :roll: ...jakaś ObrazekOj muszę przystrzyc trochę czuprynkę Hakiro :roll: ,bo jakoś tak nieporządnie wygląda ...
No i krzewuszki obsypały się na maksa :shock: ObrazekNo i zakwitła mi biała krzewuszka posadzona jesienią ... Obrazek Obrazek
ida74
---

Post »

Cd cdalszego :lol:
Pozazdrościłam Majce :wink: i jeszcze paru kobitkom i zaczęłam zakładać dwie aleje z hostami i żurawkami ...nie mogę na razie skończyć ,bo nastąpił brak materiału nasadzeniowego ...,ale nie od razu Rzym zbudowano .Nawet fajnie to wychodzi,tylko płot mi szpeci :? ,podanie na płot leży u ema już rok i jak na razie nierozpatrzone ...
Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekTą alejkę przy wejściu zapełniam pomalutku żurawkami od Igi Obrazek ObrazekI kulturalnie pożyczonymi wiosną hostami 8-) ObrazekWidoczek na foliak mniejszy z samymi malinówkami dla ema -różnymi krzyżówkami Obrazek
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Ido przyszłam w końcu do Ciebie... :oops: Aż wstyd, ze wcześniej tu nie zajrzałam.
Gospodyni i gospodarz robotni jak pszczółki... włościa pięknie zagospodarowane tylko te szkody..ale co? Z naturą nie wygramy niestety...
Ido jesteś mądrą dziewczynką ,więc oszczędzaj się, bo zdrowie masz jedno a służba zdrowia wiesz... :?
Pozdrawiam serdecznie.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

:shock: Ida!!
Busz u Ciebie i w ogrodzie i w tunelu!!!
Pomidor 120 megaukwiecony !!! Ależ będzie plon!
Żurawy śliczne. Piwonie u mnie przekwitły..a paprykę mam 1 ( słownie-jedną).
P.S. Dzięki za uznanie ;:196
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

.Nawet fajnie to wychodzi,tylko płot mi szpeci ,podanie na płot leży u ema już rok i jak na razie nierozpatrzone ...
A załącznik był :?: jak nie ....to nie dziw się się podanie nie rozpatrzone..... :;230 :;230 :;230
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
x-d-a

Post »

Iduś - u Ciebie wszystko rośnie jak szalone. I pomidorki Ci pięknie kwitną, i krzewuszki, i pęcherznice, a jak zakwitnie hortensja -ho, ho, to dopiero będzie widok :P
Widzę też, że opanowała Cię choroba hostowo-żurawkowa panosząca się na forum ;:224
Pozdrowionka :wit
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Jak to wędzisz?
co wędzisz?

To Ty nie leżysz???? Nie odpoczywasz???
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Iduś co ja czytam, dieta, wyczerpanie, szpital, serducho....Kochana :( ;:196 po mału.... to co zielone nie najważniejsze..choć jak zobaczyłam Twoje pomidory to w szoku jestem... już takie duże, piękne, zielone, zawiązują owocki... jak Ty to robisz?
a czosnki z pęcherznica ciemno pięknie się komponują ;:224

No Kochana, ściskam mocno i rozkazuję dbać o siebie... ;)
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

A i jeszcze zapomniałam.. miałam się zapytać jak roślinki co jesienią ode mnie brałaś? żyją? piwonia przeżyła? Bo wszystkie od Ciebie pięknie przeżyły i kwitły :) pełnik był przepiękny :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”